fb
Damespraatjes Damespraatjes

Cocooning tip: Modern Family seizoen 4!

Modern family
Voeg één oudere man met een jonge vrouw, één disfunctional gezin en twee homo’s met een geadopteerde dochter bij elkaar. Wat krijg je dan? Juist, een Modern Family. Na drie hilarische seizoenen komt de grappigste familie van de wereld met een vierde seizoen. Wat je kan verwachten? Buikpijn van het lachen, een handvol ‘aaah’ momenten en urenlang kijkplezier.

Dit seizoen:
Hoofd van de familie, Jay Pritchett, verwelkomt tijdens dit seizoen samen met zijn tweede vrouw, de temperamentvolle Gloria, hun eerste kindje. De komst van dit nieuwe familielid brengt veel verandering met zich mee voor iedereen, maar vooral voor Manny, het vroegwijze zoontje van Gloria. Hij heeft zijn moeder altijd helemaal voor zichzelf gehad. Claire, de volwassen dochter van Jay, beleeft de tegenovergestelde verandering samen met haar man Phil nu hun oudste dochter Haley het ouderlijk huis verlaat en gaat studeren. Een nieuw hoofdstuk vol verrassingen, want wat volgt zijn huizenverkopen, ongeplande oppasdagen en alles van overactieve hormonen tot karaoke in de baarmoeder.

Geef de koude dagen een beetje warmte
Met de koude en regenachtige dagen voor de deur is het de hoogste tijd om alvast een hoge dosis aan cocooning fun in huis te halen. Deze nieuwste Modern Family DVD-box zou maar wat hoog op je lijstje moeten staan. De eerste drie seizoenen nog niet gezien? Gun jezelf dit plezier en haal de Emmy-winnende serie in huis. Kruip met een kop warme choco, een schaal met koekjes en de hele familie op de bank en maak er geweldige dagen van!

Wil je de Modern Family DVD-box bestellen? Klik dan hier

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook