fb
Damespraatjes Damespraatjes

Coca-Cola ijsbeer terug van weggeweest

Zo leuk. Deze winter brengt Coca-Cola één van haar meest geliefde iconen weer terug in beeld: de legendarische Coca-Cola ijsbeer. In de jaren 20 van de vorige eeuw dook de sympathieke ijsbeer voor het eerst op in de reclamecampagne van het frisdrankmerk, bekijk hier de film, gemaakt door Ridley Scott:

Maar de ijsbeer is allang niet meer alleen en heeft nu een hele familie. De ijsberen nodigen ons uit om de winter knus met de familie samen door te brengen. Hij is erg schattig bekijk hier de video.

Nog even ter info: Coca-Cola zich al decennialang het lot van de ijsbeer op de Noordpool aan. Nu staat hij dus opnieuw centraal in de reclame. Met evenveel stijl als in de beginjaren, bij de introductie van de ‘Always Coca-Cola’-campagne. In 1993 ging de tv-spot ‘Northern Lights’ – waar ijsberen naar het poollicht kijken en een flesje Coca-Cola drinken – de wereld rond. De innovatieve animatie- beelden maakten de reclame revolutionair én maakten de Coca-Cola-ijsbeer geliefd bij een groot publiek. En zo ging de ijsbeer, samen met zijn familie, steeds vaker de hoofdrol spelen in de reclamecampagnes van Coca-Cola. Al glijdend op de skipiste, om te supporteren voor de Olympische Winterspelen. Of al spelend met berenwelpen en een kerstboom om iedereen fijne feestdagen te wensen.

Reageer ook