fb
Damespraatjes Damespraatjes

Cocktailblogs gebundeld in gratis te downloaden boekje Zomerse Cocktailverhalen

Wij hebben een cadeautje voor jou. Het  e-boekje Zomerse Cocktailverhalen.  Op je tablet, je ereader of op je smartphone genieten van verhalen en tegelijkertijd inspiratie opdoen voor heerlijke mixdrankjes. Damespraatjes doet daarom al haar lezeressen een gratis e-book cadeau!

Twee  jaar geleden hield Damespraatjes in de zomermaanden een blogwedstrijd met als thema cocktail. Daar kwamen zoveel goede reacties op, dat Damespraatjes besloot de leukste verhalen over cocktails te bundelen en cadeau te doen aan haar bezoekers. Het e-book ´Zomerse cocktailverhalen´ is vanaf nu gratis te downloaden op de website van Damespraatjes.

Sandra Blikslager, hoofdredacteur van het online vrouwenmagazine Damespraatjes: ´Op Damespraatjes spelen boeken een belangrijke rol. Onze bezoekers houden van verhalen en dat blijkt ook uit het enthousiasme waarmee inzendingen voor de blogwedstrijd vorig jaar binnenkwamen. Wij zijn tegelijkertijd erg nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen in de boekenwereld en spelen daar nu op in met ons eerste e-book. Samen met Totemboek hebben we van de populairste blogverhalen over cocktails een e-boek gemaakt. Het is een leuk boek geworden om op het strand of onderweg naar de vakantiebestemming te lezen op een ereader, een tablet of zelfs op je smartphone. En het leuke: het boek is gratis te downloaden op onze website.´

Het e-book is een uitgave van Damespraatjes in samenwerking met Totemboek, een boekproductiebureau uit Amstelveen, gespecialiseerd in uitgeven op maat.

Download hier gratis Zomerse Cocktailverhalen [wpdm_file id=1]

Lukt het niet om het e-book te openen, bekijk dan hier de uitgebreide instructie. Als het dan nog niet werkt, stuur ons dan een mail: [email protected].

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

9 reacties

Peter -

Leuk, hij staat inmiddels ook al een tijdje op http://www.gratis-boek.nl

Patricia Smink -

Hallo damespraatjes,

Wat heerlijk dat het e-book uit is !! Het ziet er super mooi uit. Ik ben trots dat mijn verhaal erin staat! Alle verhalen zijn heerlijk om te lezen. Laat de zomer maar komen, een coctail en een cocktailboek….ik vermaak me wel!!!

Groetjes Patricia Smink

Hervé Deleu -

Beste Patricia, kunt u soms even kijken of mijn verhaal “Blauw en wit” al of niet in het cocktailboekje staat aub ?

Dank bij voorbaat.

Charlotte Veltman -

Dank voor deze verhalen.

Reageer ook