fb
Damespraatjes Damespraatjes

Check hier hoe de basisschool van jouw kind scoort op de eindtoets

Nog steeds zijn wij heel tevreden over de basisschool die onze meisjes bezochten. In die tijd was het best bijzonder dat een school niet alleen stuurde op de leerprestaties, maar vooral keek naar het evenwicht tussen hart, hoofd en handen. Tegenwoordig gebeurt dat op alle scholen, maar toen was het uniek. 

Vanochtend toen ik mijn rondje langs de verschillende nieuwsapps deed was ik ook best nieuwsgierig naar de score op de eindtoets van die basisschool toen ik las dat er een RTL nieuws overzicht 2019 is van de gemiddelde beoordelingen van alle basisscholen in Nederland. Wat zou het voormalige schooltje van mijn meisjes hebben. En hoe zou die buurtschool, met een zeer gemengd karakter hier iets verderop scoren. En die een wat tikje elitaire school met gigantische wachtlijst, die zo goed staat aangeschreven? Ik bekeek ze meteen op het overzicht en was best verbaasd over de uitslagen.

De school van mijn dochters scoorde een 7,2, de buurtschool een 8,6 en de zeer goed aangeschreven school een 8. Nieuwsgierig hoe de school van jouw kinderen scoort? Check het hieronder!

Check hier de beoordeling van de school van jouw kinderen

Ben je benieuwd hoe het onderzoek is gedaan en hoe de cijfers tot stand gekomen zijn? Check dat hier.

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook