fb
Damespraatjes Damespraatjes

Charme & Quality, vakantiehuizen met karakter!

Vakantie is het ultieme genieten met familie, vrienden of gewoon lekker met elkaar van al het moois dat een land of streek te bieden heeft. Bij een vakantie gaat het naast het vakantieverblijf om het hele plaatje van karakteristieke uitstraling, sfeer, ligging, authenticiteit en culinair genot.

 

Je eigen veranda in Toscane

Eind 2011 zijn wij gestart met Charme & Quality, karakteristieke vakantiehuizen. We hebben de mooiste kleinschalige vakantieverblijven geselecteerd in Italië, Frankrijk, Spanje en Portugal. Geen massale campings of vakantieparken maar sfeervolle en kleinschalige bestemmingen. Zie je jezelf zitten op je eigen veranda in Toscane of genietend van de locale keuken en dito wijn? Daarnaast hebben we gelet op zaken als kindvriendelijkheid, gastvrijheid, culinaire tradities, de nabijheid van de zee of meren, natuur, steden en de geschiedenis van de regio om de nodige cultuur op te kunnen snuiven.

Reisverhalen

Wij weten heel goed dat iedere vakantiegast de vakantie, het verblijf en de omgeving op zijn of haar eigen manier ervaart. We vinden het dan ook belangrijk die ervaringen te horen om ze daarna met andere mensen te kunnen delen die op zoek zijn naar een vakantie. Dat betekent dat we iedere bezoeker van een van onze vakantiehuizen na hun vakantie vragen hoe zij de vakantie en het verblijf hebben beleefd. Hebben zij interessante tips over bijvoorbeeld restaurants in de buurt waar je gegeten moet hebben en suggesties welke uitstapjes de moeite waard zijn om de vakantie helemaal compleet te maken. Daar komt heel veel interessante informatie uit waar u uw voordeel mee kunt doen om tot de beste keuze te komen voor uw vakantie.

Over ons

Wij zijn een gezellig team van vakmensen met veel ervaring op het gebied van inkoop van vakantiehuizen, agriturismo’s, villa’s en kleinschalige vakantieparken. Omdat wij vonden dat veel aanbod tegenwoordig zoveel meer-van-hetzelfde is en dat unieke mist wat de vakantie nou net even bijzonderder maakt, zijn wij gestart met dit nieuwe concept. Heel spannend, maar ook heel fijn om te doen. Want er is niets leuker dan mensen met een goed gevoel op vakantie te laten gaan en met een voldaan gevoel weer terug te zien komen.

 Meer info: www.charmequality.nl/

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook