fb
Damespraatjes Damespraatjes

Vind het perfecte carnavalskostuum voor je baby met deze 5 leuke ideeën

carnavalskostuum voor je baby

Carnaval vieren doe je natuurlijk met vrienden en familie. Originele carnavalskleding voor jezelf vinden is vaak al lastig genoeg, laat staan voor je baby of kind. Gelukkig is er online heel veel schattige carnavalskleding voor baby’s te vinden. Er is keuze genoeg voor je kleintje. Wij geven je graag tips om het perfecte, lieve en schattige carnavalskostuum voor je baby te vinden! Met deze 5 kostuums voor je baby kan carnaval 2023 niet meer stuk!

Warm bijenkostuum

Voor de allerkleinste is een warm en schattig bijenpakje altijd goed. Een bijenpakje is een klassiek carnavalsthema en leuk voor jong en oud. Een zacht en warm bijenpak kun je opleuken met bijpassende accessoires zoals een haarband met antennes. Voor jezelf kun je kiezen voor een bijen jurkje met vleugels en bijpassende kousen.

Schattige prinsessenjurk

Een prinsessenjurk voor baby’s is ontzettend leuk als je samen met je kleintje verkleed wil gaan. Zoek voor jezelf een mooie prinsessenjurk uit en combineer dit samen met je baby. Met bijpassende accessoires zoals een prinsessenkroon of een scepter maak jij het helemaal af. Zo ben jij klaar voor een magisch carnaval samen met je baby!

Vrolijk dierenkostuum

Een populair carnavalskostuum voor je baby is alles met dieren. Van een schattig berenpakje tot een konijn. Een zacht en comfortabel outfit die gemakkelijk te dragen is over de kleding van je kleintje. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lieveheersbeestje kostuum of een schattig leeuwenpakje. Keuze genoeg!

Avontuurlijk astronautenkostuum

Gaat jouw kleintje mee op reis naar de maan? Met een astronaut kostuum voor baby’s zou dat zomaar werkelijkheid kunnen worden. Dit schattige babykostuum kun je gemakkelijk combineren met je eigen carnavalskleding. Op naar de sterren en daar voorbij!

Schattige babykostuums voor carnaval

Er zijn veel meer andere leuke ideeën voor een carnavalskostuum voor je baby, zoals een kleine clown of een stoere piraat. Laat je creativiteit de vrije loop en maak iets wat perfect aansluit bij de persoonlijkheid van je kleintje. Het belangrijkste is dat je baby zich comfortabel, lekker warm en veilig voelt in het kostuum. Zo kunnen jullie samen genieten van carnaval.

Neem jij je kindje ook mee naar Carnaval? En heb jij weleens een speciaal carnavalskostuum voor je baby gekocht? We zijn heel benieuwd. Laat het ons weten bij de comments onder dit artikel. Vinden we leuk :-).

Meer te weten komen over de iconen in onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over!

Foto door Pixabay via Pexels

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter