fb
Damespraatjes Damespraatjes

Carli: door zijn slippertje zit ik met chlamydia opgescheept

Carli (44) is getrouwd met Wouter en samen runnen zij een goedlopend restaurant in Amsterdam. Ondanks de lange dagen en het keiharde werken genieten ze ervan. “Wouter staat in de keuken, ik ben de gastvrouw. Stuur het bediend personeel aan. Doe er alles aan om de gasten het naar hun zin te maken,” vertelt Carli. Een prachtig paar. Dat veel van elkaar houdt. Zo zien Carli en Wouter eruit. Maar schijn bedriegt. “Door de scheve schaats van Wouter zit ik nu met een soa opgescheept.”

Ze leerde Wouter dertien jaar geleden kennen. Uiteraard in de horeca. “Ik werkte in verschillende restaurants. Als achttienjarige begon ik achter de bar in een kroeg en ik deed de hotelschool. Ik ontdekte mijn kwaliteiten als gastvrouw. Vind het fijn als mensen het naar hun zin hebben er echt even uit zijn. Wouter komt altijd even uit de keuken om zijn gasten gedag te zeggen. Vaak staan we dan samen aan de tafeltjes en maken een praatje. Dat wordt erg gewaardeerd. Ik krijg dan ook vaak te horen: jullie zijn zo leuk samen, echt een prachtig koppel. Ik ben ook altijd in die veronderstelling geweest, totdat ik ontdekte dat ik een soa had. En ik zeker wist dat ik met niemand anders had gevreeën dan met mijn eigen vent.”

Chlamydia

Carli heeft er nooit iets van gemerkt dat haar man vreemdging. “Ons restaurant is zes dagen per week open. De maandag zijn we vrij en doen we ieder ons eigen ding. Wouter sport veel om te ontspannen en om zijn conditie op peil te houden. Op de sportschool heeft hij haar ontmoet.” Wouter kon niet anders dan zijn vrouw het op te biechten. Carli had pijn als ze plaste. Even dacht ze aan een blaasontsteking. Vrijen met Wouter was pijnlijk en na de seks ontdekte ze bloedverlies. Toen ze er hevige buikpijn bij kreeg, besloot ze naar de huisarts te gaan. “Ik voelde me zo voor gek zitten daar. Hij vroeg me of ik onveilig had gevreeën. Nee, natuurlijk niet. Ik deed het alleen met Wouter. De huisarts vroeg of hij misschien onveilige seks met een ander had gehad. De symptomen die ik had wezen op chlamydia. Het zweet brak me uit.”

Lees ook: Vrouwen merken vaak niet dat ze chlamydia hebben

Die avond confronteerde Carli Wouter ermee. “Hij kon moeilijk ontkennen. Ik wist zeker dat ik het niet met een ander had gedaan. Huilend biechtte hij het op. Dat hij een vrouw had leren kennen op de sportschool en dat hij seks met haar had gehad. Hij beweerde aanvankelijk dat hij maar één keer seks met haar had gehad, maar ik zag aan zijn gezicht dat hij loog.”

Naar de psycholoog

Ze slikten allebei een antibioticakuur en hadden die week en de week erna geen seks. “Het is nu vier weken geleden dat ik bij de huisarts zat en sindsdien heb ik Wouter met geen vinger aangeraakt. Ik ben in de war. Ik zie steeds beelden van hem en een andere vrouw voor me. Ik wil weten wie ze is, hoe ze eruit ziet. Hoe ze het hebben gedaan. Ik weet niet waarom ik mezelf daarmee wil pijnigen.

Ik ben naar een psycholoog gegaan om erover te praten omdat ik niet goed weet wat ik moet. Wouter en ik zien elkaar zes dagen lang vierentwintig uur. Het restaurant is mijn lust en mijn leven. Ik moet hem vergeven maar dat lukt me nu nog niet. Wouter is heel lief voor me en laat zien dat hij echt spijt heeft. Hij wilde om mij gerust te stellen naar een andere sportschool gaan, maar dat vind ik onzin. Alsof ze elkaar alleen maar daar kunnen zien. Bloed kruipt waar het niet gaan kan. Maar we hebben zware stormen samen overleefd, deze kunnen we ook wel aan,” besluit Carli strijdvaardig.

Heb jij ooit een soa van je vaste partner ‘gekregen’? Hoe ging je daarmee om? Heb je hem vergeven? Wij zijn heel benieuwd naar jullie verhalen. Deel ze in de comments onder dit artikel.

Foto door Andrea Piacquadio via Pexels

5 reacties

Roos -

Begrijpelijk dat je hem ” vergeeft” voor wat hij je heeft aangedaan, je situatie is ook moeilijk om hem bij grofvuil te gooien omdat jullie samen een zaak hebben en ook samen werken.ik zou je aanraden om hem in de gaten te houden en naar je onderbuikgevoel te luisteren,want iemand die vreemd gaat terwijl in jullie relatie niets aan de hand is. Advies..houd hem in de gaten…

Denise -

Na 2 jaar vaste relatie kwam hij naar me toe dat ik me even moest laten testen… want hij had chlamydia. Tot op de dag van vandaag bij hoog en laag ontkend vreemd te zijn gegaan, maar elke vriendin die hij na mij heeft gehad heeft hij (ook) bedonderd.

Aradia -

Van mijn ex kreeg ik hpv 18 en hpv 16, heb er ongeveer een week over gedacht en hem de deur gewezen….

Irene -

Heb ook een soa via mijn overspelige echtgenoot gehad, had het niet in de gaten dus werd een ontsteking in de baarmoeder. Toch blijven ontkennen, nu na 35 jaar afscheid van elkaar genomen en woont hij samen met een andere vreemdgangster kunnen ze lekker verder elkaar bedonderen!!

Linda -

Sorry hoor, ik begrijp dat het moeilijk is om iemand te laten gaan maar de man heeft haar een SOA gegeven. Wat is het de volgende keer, AIDS?
Want als ze denkt dat iemand die vreemdgaan stopt zit ze ernaast, zeker wanneer ze hem vergeeft. Ongelooflijk dit.

Reageer ook