fb
Damespraatjes Damespraatjes

Cadeau tip: verras je vent met een paar hippe schoenen

Je hebt al een tijdje een relatie met een geweldige man. Soms is het leuk om hem te verrassen om duidelijk te maken hoe veel je om hem geeft. Je hoeft niet iets exclusiefs te kopen, een vent is al blij met een paar hippe schoenen!

Verrassingseffect
Eigenlijk maakt het niet uit wat je koopt, zolang het verrassingseffect er maar is. Vrouwen denken soms te lang na over waarmee ze hun man nou kunnen verrassen.
Er zijn verschillende soorten schoenen waar een man heel blij van wordt, omdat deze bijna overal onder passen. Ga bijvoorbeeld voor een paar van Floris van Bommel of Adidas sneakers.

Floris van Bommel schoenen
De schoen modellen van Floris van Bommel zijn netjes en toch casual. Deze schoenen zijn dus oneindig goed te combineren. Als je vriend of man houdt van chique, modieus en duurzaam, dan zijn Floris van Bommel schoenen een perfect cadeau! Je kunt bijvoorbeeld gaan voor de enkel boots of de geklede schoenen.

Adidas heren sneakers
Houdt je vent meer van sportieve schoenen? Dan zijn Adidas heren sneakers een goede optie. Tegenwoordig passen sneakers ook onder elke outfit. Je kunt hier dus niet mee mis gaan. Adidas sneakers zijn in verschillende modellen, trendy kleuren en mooie printjes verkrijgbaar. Ook weer goed te combineren met bijvoorbeeld een mooie spijkerbroek, maar ook onder een nette broek.

Verschillende modellen bij Omoda
De herenschoenen van Floris van Bommel en Adidas zijn onder andere te vinden bij Omoda.
De modellen zijn van de beste kwaliteit gemaakt en mooi afgewerkt. De sneakers zijn verkrijgbaar met een warm imitatiebond voor het komende koude weer, een uitneembaar voetbed of een rubberen zool met een goed profiel. Het is natuurlijk belangrijk dat manlief comfortabel loopt op de nieuwe schoenen. Goed kijken naar de pasvorm is hier dan ook belangrijk bij het kiezen van het juiste paar. Want hij is niet mee om ze te passen. Dat is het geen verrassing meer!

 

Reageer ook