fb
Damespraatjes Damespraatjes

Buitenzitten voor beginners

De zomer staat alweer voor de deur, maar jouw tuin, terras of balkon is er nog helemaal niet klaar voor! De dorre bladeren zwerven door de tuin, de tuinstoelen staan opgestapeld in een hoek en er is nog geen kleurrijke bloem te bekennen… Tijd om de natuur een handje te helpen.

Met tuinbloeiers kan jouw terras in één middag omgetoverd zijn tot een bloeiende oase! Hoe gaat dit in zijn werk?

1. Koop leuke tuinbloeiers. Lobelia’s bijvoorbeeld, margrieten, begonia’s of primula’s. Er zijn ontzettend veel vrolijke, weelderige, subtiele, kleurrijke of juist maagdelijk witte tuinbloeiers. Ook jouw balkon of terras is zo zomerklaar!

2. Zet ze in een pot. En dat is echt zo eenvoudig als het klinkt. Er zijn mogelijkheden te over: kies voor een heleboel kleine potjes of juist een paar grote bakken, maak het romantisch, strak, kleurrijk of juist stoer. Laat je inspireren.

3. En dan is het nu tijd voor het belangrijkste onderdeel: heerlijk zitten in je eigen paradijsje. Neem een drankje erbij, leg je voeten op tafel, kijk om je heen en geniet. Alleen, met z’n tweetjes, met de kinderen of misschien met al je vrienden.

Jouw tuinbloeiers
De website van tuinbloeiers biedt niet alleen inspiratie voor het laten opbloeien van jouw terras, ook geven ze tips & tricks voor het verzorgen van jouw plant en maken ze het makkelijk om vast te houden aan jouw stijl!

Kan jij niet wachten met het laten opbloeien van jouw tuin? Neem dan een kijkje op www.ikenmijnplant.nl/tuinbloeiers

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Michelle -

Heerlijk! Ik vind het zo leuk om bezig te zijn op mijn balkonnetje en kan dan ook niet wachten tot ik een eigen tuin heb!

Reageer ook