fb
Damespraatjes Damespraatjes

Briljante reactie van Douwe Bob op haatbericht na laten verwijderen meisje bij concert

Oei, oei, wat was dat een pijnlijk moment. Douwe Bob stuurde afgelopen woensdag een meisje weg bij zijn concert. De nog maar zeventien jarige fan was tijdens het concert gezellig met haar vriendin aan het kletsen. Douwe pikte dit niet en liet haar door de beveiliging uit de zaal verwijderen.

Mooi rijtje

Douwe is trouwens niet de eerste zanger die het op het podium aan de stok krijgt met zijn fans. Eerder overkwam het Adele, Justin Bieber en Pitbull ook. Daarmee schaart hij zich dus in een aardig rijtje. Maar veel fans van Douwe namen het hem niet in dank af en “natuurlijk” werd dit op social media flink geuit.

“Ik pikte dat niet”

Bij RTL Boulevard deelde het meisje haar verhaal en daarna kwamen de reacties goed los. ‘Mijn vriendin en ik waren aan het praten en toen zei hij het ook tegen mij. Dat pikte ik niet…’ vertelde ze. ‘Ik ben zeventien jaar, zit op school en ik ben helemaal geen verwarde vrouw, zoals de media over mij schrijft. Ik ben een groot fan en hij heeft me vernederd in die zaal.’

Sukkel Douwe

Natuurlijk kon Douwe Bob niet op alle berichten reageren. Maar op het berichtje waarin hij ‘sukkel’ Douwe wordt genoemd en waarin de berichtgever aangeeft dat ze hoopt dat hij nooit gebruik wil maken van hun limousine-service reageerde hij wel en hoe! ”Hoi! Ik wilde graag een limousine huren bij jullie komende week. Is dat mogelijk?” Briljante reactie!

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook