fb
Damespraatjes Damespraatjes

Boze reacties op zonnebank gedrag van zwangere Barbie

Kwaad is Barbie op haar Instagram fans. Ze vindt het heerlijk om bruin te worden en als dat niet lukt omdat het weer te slecht is dan duikt ze onder de zonnebank. Veel van haar fans zijn hier boos over omdat het niet alleen slecht is voor Barbie, maar ook voor het kindje dat ze in zich draagt.

Op Instagram slaat Barbie flink van zich af.  “Ah heerlijk ff zonnebankje gepakt nu boodschapjes doen en koken !! En ag… mensen…..zwanger of niet, ten eerste bemoei jullie met je eigen zielige leventje Punt2, met een HANDDOEK op je buik kan het totaal geen kwaad! Poento 3, voor alle BETER WETERZZZZZZ IK HEB LEKKER EEN GEZICHTSBRUINER gepakt….ik ben niet zoals andere zielige thuis zittende mensen die op hun dikke reet ploffen en niks ondernemen! Laat mij lekker met rust & de groeten! Ik ben nu echt een keer klaar mee dat gebemoei van andere!! ben NIEMAND nog maals NIEMAND iets verschuldigd! Ik doe in MIJN leven wat ik zelf wil bevalt jullie dit niet ? kijk lekker NIET op mijn insta!!! ????”

Daar heeft ze natuurlijk gelijk in. We hoeven het allemaal niet te zien! Maar door dingen op Instagram te zetten weet je dat je veel reacties zult ontlokken!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook