fb
Damespraatjes Damespraatjes

Boem! Voort!

Op 15 augustus is het boek “Boem! Voort! verschenen. ” Een businessroman over resultaatgericht veranderen. “

Dit boek is een parabel over de ervaringen van een vrouwelijk manager van een middelgrote onderneming. Zij loopt tegen een aantal zeer herkenbare bedrijfsproblemen aan en lost die op een wel heel bijzondere wijze op. Hilharische momenten, maar vooral ook veel leerzame en wijze lessen voor elke vrouwelijke manager die haar vak serieus neemt!

Onderwerpen die in dit boek aan de orde komen zijn: resultaatgericht werken, het formuleren van doelstellingen, verantwoordelijkheden en
bevoegdheden, omgaan met veranderingen, de kracht &macht van de aandeelhouder, omgaan met de druk van het economisch klimaat, omgaan met persoonlijke tegenslagen, werken onder continue druk en nog veel meer actuele management vraagstukken!

Pas op: bij het schrijven van dit boek is het script meegelezen door meer dan 100 directeuren, managers en adviseurs. Ook hun ervaringen zijn verwerkt. Herkenbare situaties zijn dus niet uitgesloten!

Het boek is, los van de ingebonden versie, ook volledig gratis te downloaden op www.hetnieuwevizier.nl

Mocht je interesse hebben om de praktische tips en tricks uit het boek zelf in praktijk te brengen, dan kun je terecht bij Kweekel voor het volgen van de leergang Succesvol Organiseren en Managen. Weer eens echt actief werken aan je persoonlijke ontwikkeling!

Gegevens
Wim Kweekel
ISBN 978-94-91260-01-8
€ 21,95
170 pagina’s, gebonden
www.hetnieuwevizier.nl

Reageer ook