fb
Damespraatjes Damespraatjes

BodieBoost komt met twee nieuwe boeken

Joehoe! Bestseller schrijfster Charlotte Willems komt met twee nieuwe boeken. Het BodieBoost dagboek en het BodieBoost kookboek zijn de perfecte aanvulling op het eerder verschenen ‘BodieBoost: Slank en fit in het echte leven”. 

Ben jij  al fan van de afslankmethode en kan je niet genoeg handvatten toegereikt krijgen? Dan zijn deze boeken zeker wat voor jou. Ook als je niet aan het BodieBoosten bent, is het kookboek erg leuk en lekker. In het kookboek geeft Charlotte haar succesrecepten én de recepten van de BodieBoost-ambassadeurs prijs. Daarnaast vormen de 4 extra weekmenu’s een mini-crash-course om die laatste pandjes te lijf te gaan. Uiteraard ontbreken ook de handige familielijsten en 12 gouden regels niet, waarop dit dieet gebaseerd is.

In het dagboek kan je zelf je hele BodieBoost-weg bijhouden. Erg handig voor mensen die van overzicht houden!

Do it like Beyoncé!
The Queen Bee heeft al een prachtig lichaam, maar toch houden zij en haar man Jay-Z zich momenteel aan een steng dieet. Tot aan de kerst eten ze strikt veganistisch en geven hiermee hun gezondheid een flinke boost. Wil jij ook een paar kilo’s verliezen zonder dat je dingen moet laten staan? Dan is de BodieBoost methode een perfecte oplossing. Vlak na de kerst gaan wij er even hard tegenaan en ook na oud en nieuw pakken we weer snel deze boeken erbij.

Damespraatjes is in! Jullie ook?

Bestel hier de BodieBoost boeken!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook