fb
Damespraatjes Damespraatjes

Bizarre beelden: Vrouw rijdt met 120 kilometer over de snelweg met ex-vriend op de motorkap

Als ik aan mijn ex-vriendje terugdenk, komen er direct veel herinneringen boven. Heel veel mooie herinneringen natuurlijk, maar ook een aantal vervelende. Zo zal het bij elke verbroken relatie zijn en iedereen gaat hier anders mee om. Zo hoor je soms dat mensen na het verbreken van hun relatie nog goed bevriend blijven, maar ook hoor je vaak dat ze elkaar niet meer kunnen luchten of zien. Dit laatste is bij voormalig stel Patresha Isidore en Junior Francis zeker het geval…

Patresha en Junior hadden samen een kind, toen ze besloten hun relatie te verbreken. Om goed voor hun dochtertje te zorgen, besloten ze wel samen te blijven wonen en een auto te delen. Deze auto was in principe bedoeld voor het brengen en halen van hun dochter, maar werd ook regelmatig voor andere ritjes gebruikt.

Doorrijden met ex op motorkap

Dat het delen van de auto niet altijd soepel verliep, blijkt wel uit de onderstaande beelden… Patresha wilde haar dochter ophalen, maar kwam vlak voor vertrek in een discussie met haar ex Junior. Ook hij wilde de auto gebruiken, maar Patresha ging hier niet mee akkoord. Ze stapte in de auto en wilde wegrijden. Junior deed toen iets bijzonders” hij sprong op de motorkap. Patresha nam vervolgens het besluit gewoon richting haar dochter te rijden en Junior bleef ‘lekker’ op de motorkap liggen.

Bekijk de beelden hier

Ook toen Patresha de snelweg opdraaide en versnelde naar 120 kilometer per uur, blijft Junior liggen. Inmiddels ligt de man niet meer lekker en wordt bang. Hij belt de politie voor hulp, terwijl Patresha doorrijdt. Het voorval werd gefilmd door mensen die langsreden en versteld stonden van wat te zagen. Bekijk de beelden hier:

Hoe loopt het af?

Gelukkig ‘goed’. Uiteindelijk stopte de auto langs de snelweg, waar ook de politie snel arriveerde. Patresha werd meegenomen voor verhoor en aangeklaagd voor verwijtbare nalatigheid.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook