fb
Damespraatjes Damespraatjes

Bizar toeval: Man vindt een levend begraven baby op de begrafenis van zijn eigen baby

Dit is een van de gruwelijkste verhalen die ik ooit heb gelezen. Je verliest je eigen kind, bent daar helemaal kapot van. Dan ontdek je dat iemand anders zijn eigen kind gewoon heeft weggegooid. Nee erger nog, hij of zij heeft zijn eigen kindje levend begraven en op een gruwelijke manier willen laten sterven. Naast het verdriet om de dood van je eigen kind is dit nog een extra mokerslag. Hoe kan iemand anders zo omspringen met een levend wezentje? Dat is ongetwijfeld de vraag die het echtpaar in Noord-India zichzelf stelde toen ze afgelopen donderdag hun kindje gingen begraven.

Begraven in een bloempot

Naast het graf van hun doodgeboren dochter ontdekte de vader een bloempot waar een baby in begraven was. Vermoedelijk was het nog maar een paar dagen oude kindje vlak daarvoor in de pot begraven en doordat het vrij snel op de begraafplaats werd gevonden en daarna snel door artsen werd behandeld heeft het kunnen overleven. Een bizarre samenloop van omstandigheden.

Baby tot leven gekomen?

Brute kindermoorden komen helaas veel vaker voor in India. Vooral meisjes zijn het slachtoffer. Deze vondst van donderdag jongstleden sloeg in als een bom en wordt als een nieuw dieptepunt gezien.

,,Ik dacht dat mijn dochter tot leven was gekomen”, aldus de vader, die op het moment van de ontdekking zijn eigen baby aan het begraven was na een vroeggeboorte lazen we in het AD. ,,De stem kwam alleen niet van mijn dochter, maar uit een pot.”

Bron: AD.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Oma Will -

O, onbeschrijfelijk dat iemand dat z’n kind aandoet!!!
Hopelijk gaat het nu goed met de baby.

Reageer ook