fb
Damespraatjes Damespraatjes

Binnenkort de kinderkamer opknappen? Wij hebben wat handige tips voor je!

Als je een kindje hebt, dan is hij/zij waarschijnlijk je meest dierbare bezit. En wat doe je met je meest dierbare bezit? Daar zorg je goed voor en die mag je ook best weleens verwennen. Het is daarom ook leuk om eens in de zoveel tijd de kinderkamer eens even flink op te knappen, gewoon zodat alles weer schoon, fris en nieuw is. Wij hebben hier een paar handige tips, zodat het allemaal een beetje binnen budget blijft.

Nieuw behang

Een leuk, nieuw behang geeft de hele kamer in één klap een totaal nieuwe uitstraling. Natuurlijk kan je ook best meubels vervangen, maar vooral als je wat minder budget hebt en toch een groots resultaat wilt, dan is dit een perfecte oplossing. Kijk bijvoorbeeld eens op de website van Behangexpert voor wat lekkere inspiratie.

Pimpen in plaats van weggooien

Past jouw kindje nog goed in zijn/haar bed, maar wil hij/zij toch wat nieuws? Dan kan je ook zelf het bed pimpen, waardoor het bed een totaal nieuwe look krijgt. Bekijk eens deze video voor wat leuke ideetjes.

https://www.youtube.com/watch?v=DwiyGFghb3M

Kamerruil

Heb jij meerdere kinderen? Laat ze ééns in de zoveel tijd van kamer ruilen. Zo hoef je helemaal niks te verbouwen of vervangen, maar hebben ze wel elke keer een nieuwe kamer. Niet elk kind vind dit leuk, maar je kunt het zeker een keertje voorstellen.

Andere leuke ideeën

Verder kan je de kids zelf een gave muurschildering laten maken, zelf hun beddengoed versieren of een nieuwe speelgoedkist laten timmeren. Allemaal leuke en creatieve manieren om de kamer low-budget op te knappen.

Heb jij nog andere leuke ideeën? Dan horen we deze natuurlijk graag van je. Laat een reactie achter in de comments om deze met ons te delen. We vinden het altijd heel erg leuk om al jullie suggesties en ideeën te lezen. Wie weet, nemen we jouw goede idee mee bij het schrijven van een volgend artikel.

Reageer ook