fb
Damespraatjes Damespraatjes

Binnenkijken bij Tyra Banks

Als tiener keek ik standaard elke maandagavond naar America’s en Hollands Next Top Model. De Nederlandse versie vond ik altijd wel leuk, maar voor de Amerikaanse variant bleef ik echt thuis. Heerlijk vond ik dat! En dat thuisblijven deed ik niet eens echt voor de kandidaten of de opdrachten, maar vooral voor de presentatrice: Tyra Banks. Echt een power vrouw die meer kan dan lief lachen. 

Vorig jaar heeft Tyra aangekondigd om na 22 seizoenen te stoppen met America’s Next Top Model. Eerlijk gezegd boeide me dat niet heel veel, aangezien ik het al jaren niet meer keek. Wat ik dan wel weer interessant vind, is dat Miss Banks nu ook haar villa in Hollywood heeft verkocht. Ze hoeft er immers minder vaak te zijn om ANTM op te nemen. Ze verkocht de villa met miljoenen dollars winst en kocht een nieuwe woning in Malibu. Vast ook prachtig.

Voor nu kijken we nog een laatste keer in haar Hollywood mansion. Zo ongelofelijk mooi!

Reageer ook