fb
Damespraatjes Damespraatjes

Je bikinilijn laseren in de winter? Dit zijn de redenen

bikinilijn laseren

Bij het opruimen van zomerse jurkjes, rokjes en bikini’s, is waarschijnlijk ook de zin in het bijhouden van je bikinilijn, benen, oksels en het lakken van je teennagels verdwenen. Toch? Maar waarom zou je in de winter niet haarloos door het leven kunnen gaan? Wij vertellen je waarom je je bikinilijn lekker moet laten laseren in de winter.

Bij een haarloze bikinilijn denk je ongetwijfeld aan zomerse temperaturen, strand, zwembad en lekker rondhuppelen in je bikini of badpak. Logisch. Maar misschien ga je in de winter wel naar de sauna, of ga je op vakantie naar een warm land of wil je gewoon dat je er verzorgd uitziet. Waarom zou je het ontharen stopzetten zodra het winter wordt? Onthaar je je met een scheermesje of epilady? Je kunt er ook voor kiezen om je bikinilijn definitief te ontharen. Je bikinilijn laseren heeft veel voordelen. We leggen je het uit.

Geen centje pijn

Er is natuurlijk niks mis om je bikinilijn te scheren. Het is een snelle en goedkope manier van ontharen, net als waxen of epileren. Maar feit blijft dat de haartjes steeds weer terugkomen en dat irritatie op de loer ligt. Want afgeschoren haartjes groeien sneller in, je kunt bultjes krijgen, pukkeltjes en een rode huid. Dat ziet er nou niet echt fraai uit. Je bikinilijn laseren heeft veel voordelen. Het klinkt misschien als een pijnlijke behandeling, maar dat is het dus niet. Je bikinilijn permanent ontharen met een laserapparaat is pijnloos en zeer effectief. Hoe fijn is het idee dat je haartjes nooit meer terugkomen? Je hebt altijd een gladde bikinilijn zonder hinderlijke haartjes.

Spannende date

En dan is best fijn om met een keurige bikinilijn door het leven te gaan. Hoe vaak is het je niet gebeurd dat je vlak voordat je naar de sauna zou gaan dacht: o, even snel ontharen? En hoe vaak gebeurde het dat je je sneed met het mesje en dat je door haast slordig onthaarde? Daar heb je met je bikinilijn ontharen met laser mooi geen last meer van. Ook fijn als je een spannend afspraakje hebt met een nieuwe lover. Dat zijn toch de momenten dat je goed voor de dag wilt komen.

Plan laserafspraak in de winter

Na de pijnloze behandeling heb je geen last van een geïrriteerde huid, je weet honderd procent zeker dat je goed verzorgd de dagen doorgaat. Vooral het permanente resultaat is een heerlijk gegeven. Nooit meer knoeien met scheermesjes en schuim, nooit meer wondjes en ingegroeide haartjes. Als je besluit je bikinilijn te laten laseren moet je er rekening mee houden dat je een paar behandelingen nodig hebt. Ook is het handig om te weten dat je na de behandeling zes weken even niet in de zon mag, dus ook niet onder de zonnebank. Vandaar dat het een goed idee is je laserbehandeling in de winter te plannen!

Wat laat je doen?

Bedenk ook welk gedeelte je wilt laten laseren. Je kunt het gedeelte rond je liezen laten laseren en dan ben je af van de ‘plukjes shag’ die onder je zwembroekje of badpak uitpiepen. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om de complete schaamstreek te laseren. Het is maar net wat je prettig en mooi vindt. Bespreek je wensen met een specialist en zij vertellen je de mogelijkheden.

Bikinilijn laseren

Je bikinilijn laseren. Is het iets voor jou? Of kies je liever voor een andere methode? Laat het ons weten bij de comments onder dit artikel. Vinden we leuk :-).

Meer te weten komen over de iconen in onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over! 

Foto door Karolina Grabowska via Pexels

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook