fb
Damespraatjes Damespraatjes

Bijzondere adresjes; B&B’s, hotels en vakantiehuisjes

Op de website van Bijzondere Adresjes vind je bijzondere, leuke en stijlvolle adresjes in Nederland om te overnachten. Alle ingrediënten om er even lekker tussenuit te gaan. Een diversiteit aan adresjes van modern en strak tot romantisch en sfeervol.

Er is een enorm aanbod in hotels, B&B’s en vakantiehuisjes maar hoe vind je de leukste? Elke keer liepen wij tegen dit probleem aan, na lang zoeken in veel te veel adresjes valt het vaak toch tegen. Bijzondere adresjes onderscheidt zich door de strenge selectie zodat we alleen maar bijzondere en aansprekende adresjes hebben waar we zelf ook heen zouden willen. Bij elk adresje staan vijf foto’s zodat je direct een goede indruk krijgt. Samen met de belangrijkste informatie van het adresje en tips wat er in de omgeving te zien en te doen is kun je snel een keuze maken. Vervolgens kun je doorklikken naar de accommodatie zelf en reserveer je daar.

Op de website hebben we een diversiteit aan adresjes; in de buurt van een stad of juist in de natuur. Om het zoeken makkelijker te maken hebben we ook enkele categorieën aangemaakt voor kids, strand en wellness. In de kids categorie staan adresjes waar extra rekening wordt gehouden met kinderen, bijvoorbeeld met een grote tuin om te spelen of een speciale kinderkamer.

 

Wil je even lekker uitwaaien dan kies je voor strand, wil je lekker relaxen en verwend worden dan kies je voor de wellness adresjes. De wellness adresjes hebben bijvoorbeeld een jacuzzi, een sauna of mogelijkheden voor een heerlijke behandeling.

Om onze bezoekers nog meer op de hoogte te houden hebben we een nieuwsbrief en een blog. Op de blog word je actief op de hoogte gehouden met extra foto’s van de adresjes waar we langs zijn geweest en leuke en bijzondere adresjes in het buitenland. Schrijf je je in voor de nieuwsbrief dan ben je altijd op de hoogte van de laatste tips, arrangementen en aanbiedingen. Of volg ons op Facebook  of Twitter.

Bijzondere adresjes – de leukste overnachtingen in Nederland.

 

 

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook