fb
Damespraatjes Damespraatjes

Bijzonder Plekje: De leukste tips en verrassende adresjes!

De leukste tips en verrassende adresjes voor levensgenieters!

Hebben jullie dat ook? Als je een dagje uit wil of een nachtje weg, dat je maar niet kan besluiten waarheen? Er is zoveel leuks, maar is het wel echtleuk? Is het wel echt zo bijzonder als de website doet ver moeden? 

Op www.bijzonderplekje.nl vind je de leukste adresjes in Europa, geselecteerd op persoonlijke beleving, uitgebreid getest en ervaren. Van theetuin tot pannenkoekenhuisje, van Mongoolse ger tot pipowagen, van hip ‘heidihotel’ tot kleinschalige design lodge; de adresjes zijn stuk voor stuk uniek en origineel, maar vooral ‘fijn-om-te-zijn’!
Genoeg aanbieders te vinden op internet, maar wanneer je daadwerkelijk iets zoekt blijft het toch lastig om dat ene leuke plekje te vinden, waarbij echt alles klopt. Op Bijzonderplekje.nl vind je bijzondere locaties in Europa met nèt dat beetje extra!

Bijzonder Plekje richt zich op iedereen die net dat beetje extra’s zoekt voor een dagje uit, een nachtje weg of een vakantie. Wanneer je kiest voor een Bijzonder Plekje, kies je voor genieten met een grote G.

Uniek en origineel, maar vooral ‘fijn-om-te-zijn’.

www.bijzonderplekje.nl   

 

 

 

 

2 reacties

Sanneke -

Vind het echt een ongelofelijk mooie website. Elke dag weer genieten om al die leuke plekjes te ontdekken!

Het nieuwe design werkt ook verslavend, ik blijf maar doorklikken 😛

Marleen -

Sanneke, wat een mooi compliment! Dank je wel! Je maakt mijn dag!!!

Reageer ook