fb
Damespraatjes Damespraatjes

Biertje erbij? Deze bartafels zijn het ultieme vaderdagcadeau!

Vaderdag: het uitgelezen moment om jouw vader eens flink in het zonnetje te zetten! Niet alleen jouw eigen vader verdient een mooi cadeau, ook de vader van je kinderen mag eigenlijk niet overgeslagen worden. Hij maakte je moeder en samen met hem heb je de mooiste productie op aarde mogelijk gemaakt: jullie kind(eren). Maar wat koop je nou voor een man?! Als vrouw is dat heus niet altijd makkelijk… Wij gaan je helpen!

Bartafel

Ik kwam echt iets heel cools tegen: bartafels van het Nederlandse merk NJOJ. Een bartafel is eigenlijk precies wat de naam al doet vermoeden: een hoge tafel waar je met een groepje gezellig (ook op 1,5 meter afstand) aan kunt borrelen.

Innovatief kliksysteem

De bartafels van NJOJ zijn innovatief omdat ze zijn voorzien van een doordacht kliksysteem. Binnen één minuut zet je de tafel op en binnen één minuut is hij ook weer afgebroken. Zo tover je hem tijdens een verjaardag of borrel makkelijk uit de kelder/schuur/berging en is hij na de gezelligheid ook weer snel opgeruimd. Want eerlijk is eerlijk: niet elke vrouw zit te wachten op een permanente bardienst in de achtertuin 😉 Met dit model hoeft dit dus niet.

Robuuste uitstraling

Hoewel je de bartafel makkelijk opzet en afbreekt, moet ik eerlijk toegeven dat ik het wel zou snappen als je hem voor een wat langere periode laat staan… De bartafels van NJOJ zijn gemaakt van prachtig hout, dikke aluminium poten en ze hebben hierdoor een super hippe, robuuste uitstraling. Het aluminium onderstel kan in zo goed als elke kleur gepoedercoat worden, dus je kunt hem naadloos afstemmen op jouw (tuin)meubilair.

Ze zijn super geschikt voor in de tuin en in huis. Door het kliksysteem is hij ook op te zetten als eettafel. Een multi-inzetbaar item dus!

Oerdegelijk en onverwoestbaar

De de bartafels van NJOJ zijn oerdegelijk en onverwoestbaar. Met praktische accessoires kan de bartafel in een handomdraai veranderd worden in een eettafel of rijdbaar uitgevoerd worden met zwenkwielen.

Doordacht Design, duurzaam en milieubewust

Naast het kliksysteem hebben alle bartafels van NJOJ ook voetsteunen en haken onder het blad. Dat maakt het hangen aan de bartafels zo gezellig. Je handtas of jas heb je altijd in de buurt. Hartstikke handig! NJOJ ontwerpt en produceert in Nederland, en werkt alleen met aluminium en Europese houtsoorten. Hierdoor zijn de meubels niet alleen van uitstekende kwaliteit maar ook duurzaam en milieubewust.

Wat vind jij van deze mooie bartafels? Is dit ook een cadeau waar jij een belangrijke man in jouw leven blij mee kunt maken? Ik ben heel benieuwd! Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook