fb
Damespraatjes Damespraatjes

Betekent een erotische droom over een collega dat je ook daadwerkelijk met hem naar bed wil?

relatie collega droom

Dromen: ik vind het heerlijk en kan heel ontspannen wakker worden als ik een fijne droom heb gehad. In mijn dromen reis ik af naar verre oorden, draag de mooiste kleren en waan ik mij een top-hardloper die zo vrij als een vogel door verlaten bossen rent. Helaas, een droom is maar een droom… En toch stimuleren dromen mij om ook mijn werkelijke leven soms eens even flink onder de loep te nemen. 

Na een droom over een mega fit lijf, duik ik vaak diezelfde dag nog even de sportschool in. En na een droom over een romantisch etentje met Ward, start ik vaak met het plannen van een leuke date. Toch houdt dat niet in dat je met elke droom ook iets zou moeten in de werkelijkheid. En wat je droomt hoeft ook niet direct te betekenen dat hetgeen wat je droomde, iets is wat je ook écht zou willen.

Collega-seksdroom

Hoe zit dat bijvoorbeeld met een seksdroom over een collega? Je zal niet de eerste zijn die in haar droom de wildste dingen met die ene sexy persoon van kantoor doet. De collega-seksdroom is een veel voorkomende droom. Betekent dit dat je in werkelijkheid ook seks met deze collega zou willen?

Eigenschappen

Dat hoeft absoluut niet zo te zijn. Er ligt in veel gevallen een andere reden aan ten grondslag. Je ziet jouw collega’s vaak meer dan je eigen partner en het is dan ook niet zo vreemd dat je zelfs in je slaap nog met ze bezig bent. Volgens een droomexepert van Psychic world houdt een seksdroom over een collega vaak in dat hij/zij bepaalde eigenschappen bevat die jij ook ambieert.

Aangetrokken

Denk hierbij aan goede onderhandelingstechnieken, de beste verhalen bij de koffie automaat of diens hoge maandomzetten. In de droom uit zich dit misschien als een seksuele aantrekking, maar in werkelijkheid kan het dus gewoon zijn dat je je aangetrokken voelt tot bepaalde werkgerelateerde kwaliteiten.

Heb jij ooit een seksdroom over een collega gehad? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

2 reacties

John -

Nou ik heb het haar gevraagd ben net terug van haar zij haar dat ik ze zo lekker vond en een keer met haar naar bed toe wilde gaan ze zij dat ze alleen staand was en zij ook vaak aan mij gedacht had en zich zelf gevingert had ik ben met haar me naar huis toe gegaan en we gingen lekker in de tuin zitten en ze kwam terug in een heel kort rokje en een doorzichtige paarse bh we dronken een wijntje en praten over onze verlangens toen ging ze wijd beens voor mij zitten en ze zij kom laat je gaan oooooh Ik ging tussen haar benen liggen en deed haar rokje omhoog en begon over haar slipje te likken oooooh mmmm kreunde ze Ik trok haar slipje kapot en zocht met mijn tong haar schaamlippen en begon haar te likken oooooh wat lekker hoor ik spreiden haar kut lippen en keek naar haar roze binnenkant zo geil en begon haar te likken en vingeren oooooh wat ben ik daar aan toe kreunde ze na een tijdje liet ik mijn paal van 20 cm lang in haar natte spleet glijden oooooh aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kom naai me aub heb haar toen een uur of 2 flink afgeneukt en ze vol sperma gespoten en ze zij kom je morgen ochtend naar mij toe dan ben ik op mijn geilst

John -

Ik droom vaak over de werkster van mijn werk anja een Afrikaanse milf van 45 jaar lang zwart haar ze heeft altijd een strakke spijkerbroek aan en een rood wit blauw shirt o wat is ze lekker hoor omdat het zo veel gebeurd dat dromen over haar denk ik dat ik toch een keer een gokje moet wagen met haar o wat zal ik haar graag een keer lekker neuken

Reageer ook