Betekent een erotische droom over een collega dat je ook daadwerkelijk met hem naar bed wil?

Dromen: ik vind het heerlijk en kan heel ontspannen wakker worden als ik een fijne droom heb gehad. In mijn dromen reis ik af naar verre oorden, draag de mooiste kleren en waan ik mij een top-hardloper die zo vrij als een vogel door verlaten bossen rent. Helaas, een droom is maar een droom… En toch stimuleren dromen mij om ook mijn werkelijke leven soms eens even flink onder de loep te nemen. 

Na een droom over een mega fit lijf, duik ik vaak diezelfde dag nog even de sportschool in. En na een droom over een romantisch etentje met Ward, start ik vaak met het plannen van een leuke date. Toch houdt dat niet in dat je met elke droom ook iets zou moeten in de werkelijkheid. En wat je droomt hoeft ook niet direct te betekenen dat hetgeen wat je droomde, iets is wat je ook écht zou willen.

Collega-seksdroom

Hoe zit dat bijvoorbeeld met een seksdroom over een collega? Je zal niet de eerste zijn die in haar droom de wildste dingen met die ene sexy persoon van kantoor doet. De collega-seksdroom is een veel voorkomende droom. Betekent dit dat je in werkelijkheid ook seks met deze collega zou willen?

Eigenschappen

Dat hoeft absoluut niet zo te zijn. Er ligt in veel gevallen een andere reden aan ten grondslag. Je ziet jouw collega’s vaak meer dan je eigen partner en het is dan ook niet zo vreemd dat je zelfs in je slaap nog met ze bezig bent. Volgens een droomexepert van Psychic world houdt een seksdroom over een collega vaak in dat hij/zij bepaalde eigenschappen bevat die jij ook ambieert.

Aangetrokken

Denk hierbij aan goede onderhandelingstechnieken, de beste verhalen bij de koffie automaat of diens hoge maandomzetten. In de droom uit zich dit misschien als een seksuele aantrekking, maar in werkelijkheid kan het dus gewoon zijn dat je je aangetrokken voelt tot bepaalde werkgerelateerde kwaliteiten.

Heb jij ooit een seksdroom over een collega gehad? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel.


Reageer ook