fb

Bespaar door je telefoon te laten repareren

Een ongeluk zit in een klein hoekje. En hoe zuinig je ook bent op je telefoon, in een fractie van een seconde kan het gebeuren dat je je telefoon toch laat vallen. Hoe naar is dat, zeker als die stuk is en hij niet meer doet wat jij wilt en je een nieuwe moet gaan kopen. De smartphones van tegenwoordig zijn echt super duur. Een reparatie zou wel eens uitkomst kunnen bieden.

Meest voorkomende schadegevallen

1. Schermpje kapot. Ik vermoed dat iedereen dit wel eens heeft meegemaakt. Zelfs de meest voorzichtige persoon op aarde heeft wel eens een moment van onachtzaamheid. Zelf stapte ik ooit uit een taxi in Praag en had niet in de gaten dat mijn telefoon op mijn schoot lag. Bij het verlaten van de taxi knalde het toestel keihard op de Praagse kasseien en er ontstond een knoert van een barst in het scherm. Ik kan wel janken…..

2. Waterschade. Zelf ben ik ooit met een spiksplinternieuwe iPhone het zwembad ingesprongen. Ik kon mezelf wel voor me kop slaan. Het was die dag super heet en ik wist niet hoe snel ik in het verkoelende zwembad moest springen. Ik had er echter niet aan gedacht dat ik in mijn haast om naar het zwembad te komen mijn telefoon even snel in mijn bikinihesje had gestopt.

3. Accu laadt niet meer goed op. Ongetwijfeld herken je dit ook wel. Als je je telefoon net hebt aangeschaft gaat je batterij heel lang mee. Na verloop van tijd merk je dat de kwaliteit van de batterij achteruit gaat en je er niet meer de hele dag mee vooruit kunt. Super irritant want je moet onderweg dan vaak gaan opladen of je moet een powerbank meenemen.

Reden om een nieuwe telefoon te kopen?

Wil je liever een nieuwer type telefoon dan kan één van de bovenstaande ongelukjes of schades aanleiding zijn om dat te doen. Dat heb ik in het verleden ook wel gedaan. Maar mijn huidige iPhone is zo goed en was best duur toen ik ‘m kocht. Ik wil hier graag nog heel lang mee doen. Hierdoor is het veel voordeliger om mijn iPhone te laten repareren dan een nieuwe te kopen. Je kunt hierdoor geld besparen en een iPhone 6s reparatie is zeker geen weggegooid geld.

Wat doe jij als je iPhone kapot is?

We zijn heel benieuwd of jij je in het bovenstaande verhaal herkent en of je tegenwoordig ook sneller een reparatie aan je iPhone zou laten uitvoeren dan je dat vroeger misschien deed. Laat het ons weten in de comments onder het artikel. We zijn heel benieuwd!

 

Reageer ook