fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ben jij je bewust van je slechte gewoontes?

Iedereen heeft wel een slechte gewoonte. Nagelbijten, roken of te veel fast food eten. Dat zijn de gewoontes waarvan we weten dat ze hebben. Maar we hebben ook slechte gewoontes waarvan we ons niet bewust zijn. Ben jij je bewust van je slechte gewoontes?

Denk aan je blaas
Het klinkt misschien raar maar neem de tijd om naar het toilet te gaan. Vaak gaan we pas naar het toilet als het ons uitkomt. Omdat we te druk bezig zijn stellen we dit ‘klusje’ vaak uit.

Drink voldoende water
Drink ook voldoende water. Door water te drinken worden afvalstoffen afgevoerd. Dit zijn stoffen die we binnenkrijgen door bijvoorbeeld ongezond eten, alcohol en luchtvervuiling.

Een goed milieu in de blaas in belangrijk. Soms kan de blaas extra ondersteuning gebruiken. Als je bijvoorbeeld in de overgang zit. Cranberry’s staan bekend om hun gunstige invloed op het afweersysteem van de blaas. Cranberry’s zijn zuur waardoor veel mensen vaak te weinig cranberry sap drinken. Flinndal Cranberry+ tabletten zijn dan een goede aanvulling op de voeding. Flinndal Cranberry+ zorgt voor een schoon milieu in de blaas. Zo verhoogt het de weerstand in de blaas. Met echinacea en vitamine C ter ondersteuning van de gunstige invloed van cranberry.

Slaap voldoende

Heb je genoeg slaapuren? Dit heeft namelijk invloed op veel factoren van het lichaam. Tijdens de slaap rusten je spieren uit maar het zorgt er ook voor dat je je overdag kunt concentreren. Soms is het lastig om in slaap te vallen. Vaak komt dat omdat we het te druk hebben. Neem overdag daarom de tijd voor dingen. Probeer voor het slapen gaan te ontspannen door bijvoorbeeld een boek te lezen. En let op de tijd. Ga niet te laat naar bed. Als extra ondersteuning van je nachtrust is er Flinndal Nachtrust. Deze bevat Valeriaan, citrioenmelisse, hop en melatonine. Een combinatie van natuurlijke ingrediënten voor een uitgerust gevoel overdag.

Eet voldoende zuivelproducten

Je staat er soms niet bij stil maar eet je wel voldoende zuivelproducten? Drink je wel eens een glas melk bij het eten? Melk is belangrijk want het zit vol met vitamines en mineralen. Gemiddeld hebben we 450 tot 650 ml melkproducten nodig per persoon per dag. Wanneer je te weinig zuivel binnenkrijgt kun je wel wat extra calcium gebruiken. Voor de opbouw en onderhoud van onze botten en gebit hebben we calcium nodig. Vooral op latere leeftijd helpt calcium tegen botontkalking. Flinndal Calcium Magnesium bevat 50% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor calcium en 40% voor magnesium. Dagelijks één à twee tabletten is een verantwoorde aanvulling, waarmee je in combinatie met je voeding ook niet te veel binnenkrijgt.

Kleine gewoonte, groot verschil
Het kan dus heel gemakkelijk zijn om van je slechte gewoonte af te komen. Het is slechts een kwestie van opletten. Begin daarom vandaag nog. Een kleine gewoonte maakt een groot verschil.

De vitaminen en mineralen  van Flinndal zijn bedoeld als een aanvulling op je voeding. Soms lukt het niet om voldoende groente, fruit of vette vis te eten. In deze gevallen of bij een verhoogde behoefte zijn supplementen een krachtige aanvulling.  Het is geen vervanging voor een gezonde maaltijd.

Flinndal is een van de grootste leveranciers van voedingssupplementen in Nederland. Flinndal levert rechtstreeks aan de consument en kan daardoor hoge kwaliteit supplementen, voor een voordelige prijs aanbieden. Meer over Flinndal vind je op www.flinndal.nl

Aantal woorden 588

 

 

 

 

Reageer ook