fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ben & Jerry’s brengt veganistische variant op de markt

Goed nieuws voor mensen die geen melk mogen. Vanaf half februari komt Ben & Jerry’s in de Verenigde Staten met 4 varianten zonder zuivel. Het gaat om de smaken Chocolate Fudge Brownie, Chunky Monkey, Coffee Caramel Fudge en P.B. & Cookies. De zuivel in deze varianten is vervangen door amandelmelk en kokosolie.

Petitie

Vorig jaar tekenden meer dan 28.000 duizend mensen in de VS een petitie voor veganistische Ben & Jerry’s varianten. Nu blijkt dat Ben & Jerry’s hier achter de schermen al mee bezig was. Ze deden er 2,5 jaar over om de zuivelvrije varianten te ontwikkelen.

Helaas nog niet in Nederland

Zoals het er nu naar uitziet komen de veganistische Ben & Jerry’s smaken voorlopig nog niet naar Nederland. Dat is wel heel jammer voor iedereen die geen zuivel eet.

Laat je horen!

Vind jij ook dat Ben & Jerry’s non dairy naar Nederland moet komen. Plaats je reactie dan hieronder!!

2 reacties

Dewi -

Ik wacht al zooooo lang op Vegan B&J!!!!!

Lynn Maeijer -

Het lijkt mij geweldig als Ben en Jerry’s non-dairy naar Nederland komt. Er zijn dan zo veel meer mensen, waaronder ik, die (weer) van Ben en Jerry’s kunnen genieten. Ik vind het vreselijk om te zien hoe er steeds meer lekkere smaken op de markt komen en ik ze niet kan proberen. Lactoseintollerantie is een steeds meer voorkomend iets en het aantal veganisten groeit met de dag, dus in feite is het een win-win als er in Nederland ook non-dairy komt. Helemaal omdat er verder weinig merken zijn die echt lekkere non-dairy ijs produceren.

Reageer ook