fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ben je gek van Marian Keyes, Winactie

Helen Walsh, vierendertig, privédetective, zit erdoorheen. Geen geld, geen huis, geen werk, en met haar nieuwe vriend botert het ook niet zo. Mismoedig stort Helen zich op een verdwijningszaak. De zanger van de Laddz, Ierlands meest viriele en beroemde boyband ooit, lijkt in het niets verdwenen. Bij familie, vrienden en het management van de band ontdekt Helen vele verborgen duistere motieven. De tijd dringt. Helen zakt steeds dieper in de problemen.

Helen is de jongste dochter van de familie Walsh. De oudere zussen zijn al in eerdere boeken van Marian Keyes aan de beurt geweest. De zussen verschillen van elkaar als dag en nacht. Helen heeft een behoorlijk ingewikkelde persoonlijkheidsstructuur en ook al kun je je vermoedelijk totaal niet met haar identificeren, ze weet je tot op het bot te raken. Helen doet zo nu en dan denken aan Stephanie Plum uit de boeken van Janet Evanovich en de hilarische toestanden zijn vergelijkbaar. Kortom, Marian Keyes weet weer te verrassen en zorgt dat je je urenlang kostelijk vermaakt.

Marian Keyes

Marian Keyes is een van de meest succesvolle Ierse auteurs. Ze groeide op in een familie waar veel verhalen werden verteld maar het kwam nooit in haar op dat zij zelf zou kunnen schrijven. In 1993 begon ze in een opwelling met het schrijven van korte verhalen. Die stuurde ze naar een uitgever met een brief waarin ze vertelde dat ze ook aan een roman was begonnen. De uitgever wilde de roman graag zien, en toen haar paniek een beetje was gezakt begon Marian aan haar eerste boek: Watermeloen werd in 1995 in Ierland gepubliceerd en werd onmiddellijk een groot succes. De vlotte schrijfstijl en de typische Ierse humor sprak alle leeftijdsgroepen aan. Nu wordt Marian in 33 landen uitgegeven. Haar nieuwe roman (over de familie Walsh!) wordt in 2012 verwacht.

Kijk voor meer informatie ook eens op www.mariankeyes.com

Winactie

De gelukkige winnaars van deze prijsvraag zijn geworden:
Sabrina van den Heuvel, Evalien Gabrielse en Margriet Jongenelen

Gefeliciteerd!
Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

4 reacties

Debby Koekkoek -

Wat zou dat geweldig zijn als ik deze mag lezen! Geweldige schrijfster!

irene niec -

Gave boeken, ik zou deze heel graag willen winnen.

sandra -

Bijna alle boeken van Marian Keyes gelezen en het smaakt nog steeds naar meer ….

Reageer ook