fb
Damespraatjes Damespraatjes

Angela: ‘Moet ik de belofte aan mijn man nakomen?’

belofte

Beloofd is beloofd. Dat vindt Angela ook. Maar de belofte die ze haar man maakte, ligt haar als een blok op haar maag: ze heeft hem een trio met een andere vrouw beloofd. “Eigenlijk heeft hij mij zwaar zitten pushen om zijn fantasie werkelijkheid te laten worden en nu ik terugkrabbel, is hij zwaar geïrriteerd. Maar ik wil niet.”

Toen Angela drie jaar geleden ontdekte dat Martijn een affaire met een collega had, stortte haar wereld in. “Ja, ik was er zo van in de war. Tijn en ik zijn al jaren een stel en hebben onze ups en downs, maar over het algemeen hebben we een fijne relatie. Ik snapte gewoon niet waarom hij vreemdging. Ik kwam erachter omdat hij zijn laptop met whatsapp erop open had laten staan. Ik zag een appconverstatie met heel veel hartjes op zijn scherm. Dat is raar, want Tijn is niet zo romantisch. Niet naar mij, wel naar zijn collegaatje.”

Hij doet het met een ander

De koffers die ze in haar handen had, zette ze na vele gesprekken toch maar weer terug. Ze besloot Martijn te vergeven. “We kwamen erachter dat we allebei niet meer blij waren met ons seksleven en bespraken hoe we daar het vuur weer in konden krijgen. Tijn stelde voor om te gaan swingen en erotische avonturen te beleven met andere stellen. Ik moest even aan het idee wennen, want je man seks zien hebben met een andere vrouw is natuurlijk best spannend. We vonden een heel leuk stel waarmee we afspraken. Eerst een drankje en kennismaken. We zagen het alle vier zitten en spraken af in een hotel. Daar hebben we een onwijs spannende en geile nacht gehad en nu wil Tijn elke maand swingen.”

Kinky koppels

Elke maand met een ander stel in bed liggen, daarin heeft Angela wat minder zin. “Swingen is een goede manier om ons leven op te leuken, maar het hoeft voor mij niet elke maand. Vaak speurt Tijn tot diep in de nacht op de site naar kinky koppels die er ook wel pap van lusten. Ik heb het idee dat ik er nu een beetje achteraan hobbel. Hij legt online de contacten en laat pikante foto’s van ons zien en als hij het stel leuk vindt, betrekt hij mij erbij. Ik wil niet steeds de zeiksnor zijn en de stellen afwijzen, maar heel vaak voel ik de visuele klik niet.”

Je moet een triovrouw zoeken

Swingen was een van de fantasieën van Martijn. Een andere lang gekoesterde wens is een trio met een vrouw erbij. “Tijdens het swingen ontdekte ik dat ik seks met vrouwen fijn vind. Ik ben nu mijn bi-kant een beetje aan het ontdekken tot grote vreugde van Tijn. Toen hij begon over een trio, was ik een beetje aangeschoten. En daardoor voelde ik veel liefde voor hem en zei ik: ‘oke, we gaan een trio doen.’ Nu verheugt hij zich er enorm op en kan niet wachten tot hij met mij en een andere vrouw in bed ligt. Hij wil zo graag, dat ik het als een enorme druk ervaar. Straks is het helemaal niet leuk. Daar wil Tijn niets van weten. ‘je hebt het beloofd en dan moet je je eraan houden.  Normaal houd ik me altijd aan mijn belofte maar nu lukt het me niet.”

Ik wil het samen leuk hebben

Angela heeft er slapeloze nachten van.  Ze merkt dat ze even genoeg heeft van seks met anderen erbij en dat ze tussen de lakens alleen met Martijn wil vrijen. “Swingen maakt me soms ook nerveus. Gek genoeg ben je super intiem met anderen maar is het aan de andere kant ook heel oppervlakkig allemaal. Martijn raakt niet uitgepraat over het beloofde trio en vraagt continu of ik al een vrouw heb gevonden en of het misschien niet handiger is als hij een vrouw zoekt en benadert? Ik wil helemaal niks meer. Ik wil geen trio. Ik wil niet dat er een andere vrouw in ons bed kruipt. Ik wil mijn relatie met Martijn verstevigen, ik wil dat het vertrouwen er weer is en dat we het samen leuk hebben.”

Ik doe het toch maar niet

Martijn is het daar niet mee eens en wijst Angela steeds op de belofte die ze deed. “Ja, ik weet dat ik zei dat ik het zou doen, maar ik zie er vanaf. Ik kan het gewoon niet? Martijn zal zeggen dat ik mijn belofte niet nakom. Wat zou ik dan doen als ik in zijn schoenen stond? Ik kan het nu gewoon even niet opbrengen. Ik wil tijd doorbrengen met Martijn, samen. Lekker weekendjes weg, wandelen en uit eten.”

De belofte

Wat vind jij? Beloofd is beloofd en Angela moet gewoon een triovrouw zoeken? Of vind je dat Martijn het niet kan maken zijn vrouw zo onder druk te zetten? Praat mee in de comments onder het artikel.

Foto door Jep Gambardella via Pexels

Madelief heeft een kwartetrelatie: ‘We wonen allemaal in een huis’

kwartetrelatie

Na een gezamenlijke vakantie met Bob en Astrid wisten Madelief en Peter het zeker. Ze houden enorm van elkaar. Niet gewoon als vrienden, maar er is veel liefde en seksuele aantrekkingskracht. “Ik ben in tijden niet zo gelukkig en vervuld geweest nu we een kwartetrelatie hebben….. Lees verder

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Joris -

Heeft de geïnterviewde, als die werkelijk bestaat, iets gekund met de reacties en tips op http://web.archive.org/web/20230330075656/https://damespraatjes.nl/belofte-nakomen/?

Reageer ook