fb
Damespraatjes Damespraatjes

Lekker film kijken op Damespraatjes: Move on

Het is vakantie en dan is het zo lekker om helemaal niets te doen. Of, ….. nou ja af toe even lekker lezen of eindeloos filmpjes kijken. Voor de filmliefhebbers hebben we iets leuks. De film Move On.

“Move On” is het verhaal van een held met gebreken, gespeeld door Mads Mikkelsen en zijn reis door acht verschillende landen in Europa. Na het afstappen van een boot in Rotterdam krijgt hij een mysterieuze zilveren koffer. Het afleveren van de koffer van noord naar zuid zal zijn laatste klus zijn, verzekert hij.

Maar wat klinkt als een eenvoudig transport, wordt een spannende achtervolging met een geheime tegenpartij met een eigen verleden. Hij weet niet wat er in de koffer zit, maar zijn achtervolgers lijken het wel te weten. En ze zijn bereid om alles te doen om de koffer te bemachtigen. In deze actievolle odyssee lijken de grenzen tussen vrienden en vijanden te verdwijnen. Niet wetend wie hij kan vertrouwen en wie hij moet vrezen, begint hij een romance met een jonge vrouw (Gabriela Marcinkova), die hij ontmoet tijdens zijn reis. Maar is ze wie ze lijkt te zijn?  http://bit.ly/MoveOnDT

 

Reageer ook