fb
Damespraatjes Damespraatjes

Beatastisch haar! Blog Mara

Het is nogal een open deur, maar koningin Beatrix treedt na 33 jaar koningschap af. Bea. Sugar Momma. Wat ga ik je missen! Je steriele kapsel, prachtige hoeden, matchende outfits en statige houding… Ik durf te wedden dat Maxima het allemaal compleet anders gaat doen. Niks tegen verleidelijk wapperende blonde haren hoor, maar vooral het kapsel van tante Bea wordt een groot gemis.


H.M. de Koningin, 2012 © RVD, foto: Frank van Beek

Lieve Maxima, hoe sta jij tegenover het voorstel om vanaf nu je haar iets vaker a la schoonmoeder te stylen? Gewoon, omdat het kan. Ik doe dan absoluut een dagje mee!

In het filmpje een paar tips voor mensen die ook een laatste eerbetoon aan onze toekomstig ex-staatshoofd willen brengen.

Mara Blikslager (20 jaar) werkt voor online vrouwenmagazine damespraatjes.nl en studeert Reclame, Marketing en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze is gek op schrijven, de wereld ontdekken, socializen en sporten. Als Mara niet aan het werk is of in de schoolbanken zit is ze te vinden in het zwembad, op de spinning-fiets, in een hippe club of lekker op de bank. Ze woont in Mediastad Hilversum maar heeft ook een grote liefde voor onze, iets chaotischere, hoofdstad: Amsterdam. 

Lees ook de andere artikelen van Mara Blikslager 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

3 reacties

will -

Hallo Margriet,

Mee eens, dit was echt Beatrix zoals ze was en anders willen wij haar ook niet zien.Prima toch!
groetjes Will

margriet -

ja ja het kapsel daar was ze altijd trouw aan , heel raar als ze iets anders zou hebben gehad. Zag jaren geleden een filmpje waar ze beatrix andere kapsels hadden gegeven, het leek nergens op beter dit tijdloze.
En Maxima is ook gewoon haarzelf lekker zo laten.

sandra -

Hoi Margriet,

Helemaal mee eens.

Liefs,
San

Reageer ook