fb
Damespraatjes Damespraatjes

Badmode trends 2015

De lente heeft zich weer aangediend en dat betekent dat de zomer ook steeds dichterbij komt! Tijd om ons alvast voor te bereiden op de warme dagen in het zonnetje. Het liefst liggen we met deze warme dagen op het strand of aan het zwembad en daar hoort natuurlijk een badpak of bikini bij die de show zal stelen! Wat is hot deze zomer? Lees het hier.

Fluttering en franjes

De fluttering trend is terug van weggeweest. De heerlijk loshangende tops geven je strandlook een nonchalante touch. Ook badkleding met veel franjes is deze zomer een grote trend. Vrouwen die wat kleinere borsten hebben, kunnen met strategisch geplaatste franjes en een fluttering top extra volume creëren.

Franje

Bikini: Luulla

All-over prints

Prints kunnen deze zomer niet opvallend genoeg zijn! Voorgaande jaren waren ze nog ingetogen en gedeeltelijk op de badkleding te vinden. Dit jaar is een bikini of badpak met all-over print onmisbaar in je kast.

Prints

Badpak Sunmarin

Minder bloot

Ga je graag wat bedekter het strand op, dan is een topje met een hoge neklijn misschien wel iets voor jou. Ook kun je denken aan een retro-model met een extra band onder de beugels. Vergeet niet dat bij het dragen van deze modellen niet je gehele lichaam gebruind zal worden in het zonnetje. Dit hoeft geen probleem te zijn want voor een mooi kleurtje hoef je tegenwoordig niet meer in de zon te liggen.

Minder bloot

Badpak Sunflair

Sportieve badkleding

Sportieve badkleding valt altijd goed in de smaak; functioneel maar vrouwelijk. Badkleding met een sportieve touch zoals hoge ritsen en opvallende slogans zullen veel op het strand te vinden zijn.

Sportief

Badpak LS Schmidt

Wil jij er ook bijlopen volgens de laatste trends? Neem dan eens een kijkje in de uitgebreide badmode collectie van Peter Hahn. Geniet alvast van de lente en vergeet je niet te beschermen tegen het zonnetje. Lees ook de laatste trends op het gebied van beauty, zodat je met een perfect huidje over het strand kunt paraderen.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook