fb
Damespraatjes Damespraatjes

Badkamer trend van dit moment: zwart toilet

Zwart is een echte trendkleur. Waar men vroeger vaak nog dacht dat zwart een huis klein en donker maakte, weten we inmiddels dat een ’touch of black’ iets is wat het huis juist meer diepte en uitstraling kan geven. Zelf hebben wij een zwarte keuken met marmeren blad, een zwarte muur achter de televisie en heel veel zwarte accessoires. En dat smaakt naar meer! Ik zou namelijk graag zwarte toiletten willen.

Een echte trend

Een zwart toilet is momenteel een echte trend. Het geeft de badkamer of het toilet een moderne en strakke uitstraling. Het combineert mooi in heel veel verschillende stijlen. Zo staat het gaaf in een badkamer met een donkere gietvloer en donkere muren, maar ook tegen een witte, marmeren badkamermuur staat het prachtig.

Niet alleen zwarte toiletten

Er zijn niet alleen zwarte toiletten verkrijgbaar, ook zwarte douches, douchedeuren en kranen zijn helemaal hip. Door het zwart ook op andere plekken in de badkamer of op het toilet te laten terugkomen, creëer je eenheid.

Aan het begin van de trend

Je hoeft niet bang te zijn dat je over een jaar alweer bent uitgekeken op je zwarte toilet. Dit is een trend die pas net begonnen is en ik vermoed dat we hem nog heel lang en op heel veel plekken gaan tegenkomen.

Goud, messing en koper

Wist je dat zwarte elementen in je badkamer ook heel mooi combineren met goud, messing en koper. Deze kleuren brengen het zwart mooi in evenwicht. Denk bijvoorbeeld aan het integreren van een spiegel met een goudkleurige rand, een gouden zeeppomp en een pot in een mooie goudkleurige pot. Zo is het helemaal af!

Wat vind jij?

Wat vind jij van deze trend? Ik weet zeker dat als je nu nog twijfelt, je het over een paar maanden (als je het op meer plekken hebt gezien), helemaal gaaf vindt. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook