fb
Damespraatjes Damespraatjes

Arjen Lubach’s oproep om te stoppen met Facebook gaat internationaal

Facebook ligt zwaar onder vuur. En dat wordt hem absoluut niet in dank afgenomen. Terwijl veel mensen nog gewoon doorgaan met Facebook, kwam Arjen Lubach met een statement. Hij en zijn programma stoppen met het gebruik van het grootse medium. En dat nieuws gaat de hele wereld over.

Internationale media

In zijn show ‘Zondag met Lubach’ maakt Arjen korte metten met Facebook. En de grap is: alles wat hij zegt is (helaas) waar. Om deze reden doet de grappige video met serieuze boodschap het erg goed. Niet alleen in Nederland gaat de video weer viral, ook door buitenlandse media wordt hij opgepakt. Arjen postte onderstaande foto van een artikel op de website van The New York Times op zijn Instagram.

Als de NYT het zegt dan zal het wel kloppen

Een bericht gedeeld door Arjen Lubach (@arjenlubach) op

Nuchter

Nuchter als hij is, schrijft hij ‘Als de NYT het zegt dan zal het wel kloppen’ bij de foto. In Nederland hebben inmiddels zo’n 23.000 mensen aangegeven om te stoppen met Facebook. Wij denken dat het voor Facebook belangrijk is snel grote veranderingen door te voeren. Anders zou het goed kunnen dat dit aantal nog flink gaat oplopen…

Video Zondag met Lubach

Benieuwd naar de video over Facebook? Bekijk hem hier!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook