fb
Damespraatjes Damespraatjes

Arie Boomsma zoekt vrouwen voor ‘KRO’s uit de kast’!

Uit de kast komen, hoe doe je dat eigenlijk? Wat zullen mijn vrienden en familie zeggen? En hoe vertel ik het mijn collega’s of klasgenoten?

In het programma KRO’s Uit de Kast volgt presentator Arie Boomsma voor het derde jaar op rij homoseksuele jongeren bij hun coming out.

Het doel van het programma is om meer inzicht te geven in de belevingswereld  van gay jongeren en de zaken waar ze tegen aan lopen. Ook hoopt de KRO bij te dragen aan de acceptatie van homoseksualiteit in de maatschappij. Met name in omgevingen waar het nog steeds niet goed bespreekbaar is.

Na twee succesvolle seizoenen van KRO’s Uit de Kast, krijgt de serie dit najaar een vervolg. Daarom is de KRO op zoek naar meisjes of vrouwen die op het punt staan hun ‘coming out’ te beleven, of daar net de allereerste stap(pen) in hebben gezet.

Herken jij jezelf hierin? Ben je tussen de 20 en 30 jaar oud? En kun je wel wat hulp gebruiken bij je coming out? Meld je dan aan! Wil je wat meer informatie? Check dan http://kro.nl/uitdekast. Mailen kan ook, via [email protected].

Reageer ook