fb
Damespraatjes Damespraatjes

Amsterdammer leeft een jaar op voedselvervangers

Geen brood, groenten, vlees, vis of ander eten. Dat is wat de Amsterdamse filmmaker Matthijs Diederiks het komend jaar gaat doen. Hij leeft sinds drie weken op voedselvervangers in de vorm van shakes en is van plan dit een jaar lang vol te houden. We zijn heel benieuwd of het hem lukt…

In een interview met het Parool zegt Matthijs: “Het idee ontstond toen ik een commercial maakte voor Joylent, begin dit jaar. Het product is gebaseerd op Soylent, dat werd bedacht door software engineers in Silicon Valley. Zij wilden kunnen doorwerken, zonder te hoeven stoppen om eten te maken. Ik kreeg het spul mee naar huis en ontbeet er een tijdje mee. En het werkte. Alsof alle levels in mijn lichaam omhooggingen.”

Wil je de rest van het interview met Matthijs lezen? Dat kan in dit artikel van het Parool.

Matthijs is van plan het hele jaar video’s van zijn experiment te maken. Deze kan je bekijken op zijn YouTube kanaal Future Food. Wij zijn heel benieuwd of het hem lukt, hoe hij zich voelt en of dit misschien ook wel wat voor ons is?

De eerste aflevering van zijn serie Future Food kan je hier bekijken. Wat vind jij hiervan? Een spannend experiment of gedoemd te mislukken? Wij zijn heel benieuwd naar jullie meningen en verwachtingen!

https://www.youtube.com/watch?v=LyattTRRisw

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook