fb
Damespraatjes Damespraatjes

Als verveling of routine op de loer ligt. Wat doe je dan?

Je kent het wel. Je wilt weer een keer afspreken met je vriendinnen. Jij bent nu aan de beurt om het te organiseren. En je wilt een keer iets anders doen dan anders. Een keer wat anders dan bowlen, gewoon wat met zijn allen gaan drinken of uit eten.

Made by Me! Workshops kan je op nieuwe ideeen brengen waar je zelf niet aan hebt gedacht. Hoe zou je het vinden om met leuke sieraden thuis te komen, die je zelf hebt gemaakt en die precies bij dat ene jurkje passen? Kettingen, oorbellen of armbanden maken die matchen bij dat perfecte jasje?

Jij denkt misschien van jezelf: ik ben niet creatief. Dat horen we wel vaker. Maar daar geloven wij niet in bij Made by Me! Workshops. Wij willen je graag op andere gedachten brengen wat creativiteit betreft. In een gezellige omgeving, hartje van Amsterdam ga jij ontspannen aan de slag. Met handige tips en aanwijzingen gaat iedereen tevreden met haar persoonlijk ontworpen sieraden naar huis….Of toch nog even gezellig door naar het Vondelpark of het Leidsplein, te voet nog geen 5 minuten van ons Creatieve Centrum. Even na praten onder het genot van een hapje of drankje? Er zijn restaurantjes en cafeetjes genoeg in de buurt.

Niet meer stuk
Het kan zijn dat je al sieraden genoeg hebt…..Gelukkig is de workshop sieradenmaken niet het enige dat we aanbieden. Want waar laat je al die sieraden? In je sieradenkistje met je eigen unieke mozaiekontwerp. In een dagworkshop maak je een gewoon theekistje, fruitschaal, fotolijstje of spiegel helemaal van jou met mozaiek. Leuk om thuis te hebben of cadeau te doen. En hoe zou je het vinden als je partner je met ontbijt op bed verrast met het dienblad dat jij zelf hebt verfraaid met mozaiek. Je dag kan dan toch niet meer stuk?

Een extra touch
Wil je het wat stoerder aanpakken? We hebben ook dag- en avondworkshops in beeldhouwen. Lekker stenen schuren nadat je de rasp en vijl in de weer bent geweest. Mooie vormen laten ontstaan en polijsten. Ook kan je bij MadebyMe! Workshops komen boetseren, bijvoorbeeld mannelijke naakt boetseren. Leuke verrassing voor een van je vriendinnen voor haar verjaardag, maar ook een bachelorparty geeft het een extra touch!

Samen of alleen

Kom je met een groep? Vanaf zes personen zijn groepsreserveringen mogelijk. Informeer naar onze mogelijkheden. Natuurlijk kun je ook alleen komen, met je partner, vriend, vriendin, familie. Bij sommige workshops kun je ook samen met je kind komen.

Kinderpartijtje
Is het niet fijn al het geregel en de inkopen voor het kinderfeestje uit handen te kunnen geven? Voor kinderen hebben we ook speciale (verjaardags) arrangementen. Zoals decopatchen, beeldhouwen met vriendjes en vriendinnetjes, mozaieken en sinds kort ook vilttassen decoreren. Handig toch?

Je ziet het bij MadebyMe! Workshops hoef je je geen moment te vervelen. Wil je dus iets origineels geven, maken, krijgen. Kijk op de website welke workshops nog plaatsen vrij hebben en reserveer meteen. Doen! We zien je graag.

MadebyMe!Workshops
2e C. Huygensstraat 54 bg
1054 CV Amsterdam
020 – 85 126 95
[email protected]
www.madebymeworkshops.nl

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook