fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaar boekactie: Wat merk jij van de prijsverlaging bij AH?

AH-prijsverlaging
Vorig weekend maakte Albert Heijn bekend dat het meer dan 1.000 artikelen in prijs gaat verlagen. Onder andere koffie, thee, kattenvoer en koekjes worden goedkoper.

Het gaat vooral om A-merken, maar in sommige gevallen dalen de prijzen van het huismerk mee. Een aantal producten wordt tot wél 20 procent goedkoper. De verwachting is dat andere supermarkten hun prijzen ook aanpassen.

Geef je reactie en maak kans op een boek

Wij zijn heel benieuwd of jullie er al iets van hebben gemerkt bij het boodschappen doen vandaag. Is die volle kar van jou nu écht goedkoper? Met welke korting ben je echt blij en zijn andere producten misschien in prijs gestegen?

Hebben jullie ook gemerkt hoe het winkelpersoneel op deze kortingen reageert?

Onder de inzenders hebben we een recensie-exemplaar verloot van één van de door ons gerecenseerde boeken.

De winnaar is: Marij Gerats

Iedereen heel hartelijk dank voor het meedoen. Marij, van harte gefeliciteerd. Het boek wordt deze week nog naar je toegestuurd.

 

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

35 reacties

Laura -

Ik merk er nog niet zo heel veel van, het zijn allemaal druppeltjes op een gloeiende plaat. Maar, alle kleine beetjes helpen, dus ik ben er wel blij mee!

Carine Dik-Res -

Zelf de ervaring dat de bonuskortingen niet worden verrekend op het moment dat je aan de kassa komt om te betalen. Het is mij onlangs zelfs 3 x in één week overkomen dat ik bij afrekenen de korting niet op de kassabon stond of dat er een verkeerde prijs was ingevoerd.
En deze ervaringen hebben meer mensen in mijn omgeving.
Bepaalde producten zijn in prijs verlaagd, maar andere producten zijn op hetzelfde moment in prijs verhoogd.

Brit -

Ik merk niets van die verlagingen. Ik koop meestal als het in de reclame komt, ga naar meerdere winkels voor de laagste prijs, koop ook wel producten met extra korting sticker en zo komen wij hier de winter wel door.
Als er een prijsverlaging is zit er meestal ook meteen veel minder in de verpakking en voor je het weet is de prijs weer naar het oude niveau gestegen.
Pure volksverlakkerij, iets anders kan ik er in elk geval niet van maken.

hilma -

Ik koop altijd bij de AH ,maar naar rato ben je even duur uit. Ik koop de aanbiedingen en eigen merk. Zie wel aan de bordjes dat de prijzen verlaagd zijn. Daarentegen worden bv de vleeswaren met de week duurder. Een onsje vleesswaren voor bijna 3 euro gaat nergens meer over.En wanneer iets in de bonus is geweest gooien ze er bv 10 cent bovenop want je weet toch de oude prijs niet meer.denken ze ..

Melanie -

Ik merk er niets van. Waarom niet? Nou ik doe geen gewone boodschappen maar werk met voorraad. Aanbieding vind ik alleen 2=1 of 50% korting. En die dingen sla ik dan in het groot in zodat ik het produkt voorlopig niet meer hoef te kopen. En mijn middageten pas ik aan aan wat er in de aanbieding is. En dat is altijd wel een of andere groente of vleessoort. En ook met vlees, als het in de aanbieding is dan portioneer ik het en vries het in.
Gelukkig hóef ik het niet echt, maar het is gewoon een soort sport geworden om niet de volle prijs te betalen als het niet hoeft. En als ik dan wat overhoud dan kan ik daar weer mijn voorraad mee aanvullen.

Anne -

Tsja, de cola Light was eerst 39 cent en is nu 49 cent, nog steeds. Da’s een prijsverhoging van 25% eerder dit jaar… Dus ik lach om die hype van prijsverlagingen. Kaas ook van 1,99 nu 2,49 en ga zo maar door!

ro -

ik kom regelmatig bij de ah en ik moet zeggen dat ik vrij weinig merk van de prijsverlaging. het lijkt wel alsof de prijzen van de andere producten omhoog zijn gegaan…. uiteindelijk kom ik misschien 50 cent goedkoper uit bij de kassa

Roos -

ik merk er weinig van!

Joke V -

Dat je toch voelt en ook denk waarom kan het nu wel, komt dat de prijzen de pan uit rezend, er moest wat gebeuren…..hopelijk kunnen wij er nog een tijdje van profiteren.

Anita Hubert -

Ik ben vandaag toevallig bij AH geweest. Ik kom er slechts heel af en toe. Voornaamste reden was nu dat ik even een praatje wilde maken met een familielid dat daar werkt. ik heb een kop koffie gedronken en heb een moka express gekocht die in de aanbieding was. En ik heb flink rondgekeken, maar de prijzen vond ik niet echt interessant. Dan ga ik toch liever naar Aldi (Nederland en Duitsland) en Nettorama.

Madelief -

Hier helaas in het dorp geen AH en de dichtstbijzijnde is 20 minuten enkele reis met de auto. Dus als ik voor de aanbiedingen zou gaan ben ik het weer kwijt aan benzine, tijd en parkeergeld, want is ook nog eens betaald parkeren. Dus ik doe daar géén boodschappen. Hier alleen C1000 en Aldi, heeft C1000 net lekker 2 weken euroweken met vette aanbiedingen stoppen ze er weer mee en daarna komt AH met 1000 producten in prijs verlaagd. Bij de Aldi ook regelmatig producten een paar centen goedkoper en dan zijn andere producten weer wat duurder, dus qua uitgave merk je dan nog géén verschil. Vindt zo wie zo dat alles steeds duurder wordt. Kilo elstar appelen e 3,49 niet normaal.

Hugo -

Madelief ! Volgens mij overdrijf je een beetje ! € 3,49 Elstars / kg ! Ga dan maar snel naar de boer. Ik betaal vers van de boom geplukt € 2,5 voor 3 kg. !

Madelief -

@ Hugo, moet je wel een boer bij je in de buurt hebben!!Ik overdrijf echt niet was toch echt 3,49 p/kilo. Daarom zijn wij al een moestuin in eigen tuin begonnen en hebben we diverse appelboompjes, pruimen, peren en diverse vruchten en bessen gezet voor aankomende jaren, zodat we ook zelf fruit hebben uit eigen tuin. Alles wordt toch steeds duurder zelfs de 1e levensbehoeftes.

Claudia -

Nou ik kom bijna dagelijks in de albert heijn en k merk er helemaal niks van, als je eerst stiekem al je prijzen een paar cent verhoogd is het wel makkelijk om te zeggen 1000 producten in prijs verlaagd

Joyce -

Ik koop sowieso altijd zo veel mogelijk producten die in de aanbieding zijn. Ik merk er dus eigenlijk weinig van!

gerrie -

ik heb wel enkele producten gezien die afgeprijsd zijn. dit omdat er dan bordjes voor hangen. soms schild het maar 1 cent maar alle centen zijn welkom.
Heb alleen begrepen van het personeel dat ze zondags die bordjes ervoor hebben moeten maken.

MirandaM -

Ik was gisteren boodschappen gaan doen bij AH. Het viel me op dat de prijzen op de schappen lager waren van 2 producten die ik had gekocht. Tot mijn stomme verbazing zag ik helaas thuis pas, dat ik wel de oude prijs heb betaald. Ik ga er maandag mee terug, want dat is niet netjes!

will -

Ik zal er niet zo veel van merken, haal alleen de aanbiedingen bij A.H.
Doe de wekelijkse boodschappen bij de Jumbo, die is veel goedkoper en gaat ook de prijzen verlagen en zorgt dat hij dan iets goedkoper is.

Bets -

Ik heb er tot nu toe nog maar weinig van gemerkt. Je hebt toch elke week andere boodschappen in je kar liggen. Met de aanbiedingen van 2 voor 1 prijs was het duidelijker te merken. maar de paar centen die er bij sommige producten afgaan valt het niet direct op. Het personeel was net zoals anders bij de verschillende acties vriendelijk en netjes niet echt anders.

S.M. van Bokkem -

Ik merk er niet zo veel van, ik koop koffie elders, Nespresso-cups, en koekjes probeer ik zo weinig mogelijk te kopen. Voor katten ben ik allergisch.

Gé Geurtsen -

Ik geloof er ook niet zo in, ze halen ergens wat vanaf om het vervolgens weer ergens anders erbij bovenop te doen. Zelf beetje op aanbiedingen letten werkt beter voor je portemonnee!

petra -

Ik let goed op de aanbiedingen die er zijn. Wanneer ik geen verschil proef of merk tussen de A-merken en de B-merken kies voor de laagste prijs. Dat is dan vaak toch het B-merk.

Jeanne -

Ja! Ik merk het zeker, ik doe maar 1x per week boodschappen en altijd bij AH XL. Ik heb vandaag mijn normale boodschappen gedaan en bewust niets extra meegenomen. In totaal scheelde het zeker 6 euro. Het personeel was net zo voorkomend als anders en het was iets drukker dan gewoonlijk op zaterdag. Top actie dus voor mijn portemonnee!

Marijke -

Ik heb er niets van gemerkt, er is maar een beperkt aantal artikelen in prijs verlaagd en mogelijk zijn andere juist weer in prijs verhoogd.. Ik heb niet het idee dat ik vandaag goedkoper uit was, maar ik ben ook niet zo erg prijsbewust.

Marij Gerats -

Ik zag wel dat een aantal huismerk producten sterk in prijs verlaagd waren, Een fles licht bruisend mineraal water kostte 46 cent en nu nog maar 35 cent

Anita -

ik vind het fijn, want alle kleine beetjes helpen.

Angelique Hendriks -

Niks van gemerkt want de A merken laat ik sowieso altijd links liggen vanwege hun prijs.
b merken zijn net zo goed en ik heb het idee dat ze vaak in dezelfde fabriek gemaakt worden of ach…dat weet ik wel zeker omdat ik zelf fabriekswerk heb gedaan

Alinda Bikker-Kooyman -

Ik heb niet het idee dat het goedkoper is geworden. De basic producten zijn altijd al goedkoop en hebben volgens mij ook altijd dezelfde prijs. Ik doe meestal mijn boodschappen bij de Hoogvliet en dan merk ik als ik bij de AH ben dat alles toch wel flink duurder is. Tijdens de hamsterweken sla ik wel flink in, want dan merk ik het wel in mijn portemonnee. Maar ik ben geen fan van de AH, ik weet dat het een stuk goedkoper kan dus dan is het (op de aanbiedingen na) niet interessant.

Ilf -

Ik moet toegeven dat ik alleen maar naar de AH ga als ik echt snel iets nodig heb of inderdaad voor de aanbiedingen. De aanbiedingen 2 voor de prijs van 1 zijn wel heel interessant. Je moet alleen wel altijd de kleine lettertjes op de bordjes lezen wanneer deze actie echt ingaat, daar is de AH niet heel flexibel mee als je het dan koopt terwijl het nog niet ingegaan is krijg je het ook echt niet voor die prijs! In tegenstelling tot de Jumbo die je het bedrag dan wel terug geeft!

Karin -

Ik kom eigenlijk alleen bij AH als er passende aanbiedingen zijn of als iets bij Bas van der Heijden niet verkrijgbaar is. (ongeveer 1x per maand of 2 maanden) Ik was gisteren weer eens bij AH omdat de pruimen in de aanbieding zijn. Prima prijs…maar de pruimen van de groenteboer zijn toch veel lekkerder…Ook thee van eigen merk gekocht,3 halen,2 betalen. Die thee koop ik vaker,erg lekker. Maar AH is verder te duur voor een minima. Het zal mij niet verleiden om voortaan mijn boodschappen daar te doen. Prijzenoorlogen leveren per saldo alleen maar verliezers op,en ik zal dat niet zijn!

Nynke -

Ik koop wel aanbiedingen, maar geen artikelen die structureel in prijs verlaagd zijn, dus ik heb er niks van gemerkt. Behalve de grote reclameborden…

Anja Zegeling -

Ik heb er niets van gemerkt, maar koop ook weinig A-merken. Die vind ik sowieso te duur…

Isabel -

Ik kom af en toe bij Albert Heijn, maar de A-merken waren tot nu toe bijna altijd duurder dan bij andere supermarkten. Ik ben benieuwd of dit nu niet meer zo is! Dan koop ik er waarschijnlijk meer, tot nu toe dacht ik vaak: ik koop het wel bij een andere supermarkt, want daar is het goedkoper.

Sandra -

Heerlijk al die aanbiedingen. Mijn probleem is wel dat ik meer ga kopen…..

Marina -

Ik ben bang dat ik het niet opmerk. Mijn boodschappenkarretje ziet er per week zo verschillend uit. Ik heb totaal geen prijzen in mijn hoofd op geslagen. Tijdens de boodschappen doen let ik natuurlijk op de aanbiedingen. Door middel van producten vergelijken en of ik het geld er voor over heb. We gaan het meemaken tijdens de wekelijkse boodschappenkar.

Reageer ook