fb
Damespraatjes Damespraatjes

Activiteiten voor 40+’ers

the_great_company1.jpg
Great Company! brengt mensen bij elkaar die allemaal dezelfde intentie hebben: een nieuwe impuls geven aan hun sociale leven. De leden organiseren activiteiten en uitjes voor elkaar en nemen deel aan activiteiten en uitjes die door anderen worden georganiseerd.

Ook worden door Great Company! zelf activiteiten georganiseerd.

Community voor actieve 40 plussers

Great Company!, Engels voor: goed gezelschap, richt zich op alle 40 plussers die actief aan de slag willen met hun sociale leven. Ben je verhuisd naar een nieuwe omgeving? Zijn je kinderen het huis uit? Ben je gescheiden of alleen komen te staan? Of is het gewoon tijd om je sociale netwerk nieuw leven in te blazen? Voor jou biedt www.GreatCompany.nl de mogelijkheid om op een ongedwongen en vooral leuke manier met een potentiële nieuwe vriendenkring in contact te komen en deel te nemen aan leuke activiteiten.

Leuke activiteiten en uitjes worden door deelnemers zelf georganiseerd
Alle leden kunnen zelf activiteiten en uitjes op de website aanmelden en anderen uitnodigen om hier op in te schrijven. De activiteiten zijn over het algemeen laagdrempelig. Een lid met een sloep nodigt 10 mensen uit om mee te varen door de grachten van Haarlem terwijl een andere deelnemer een flesje rosé en wat te eten meeneemt. Iedereen een gezellige middag en ondertussen worden er nieuwe contacten opgedaan. Maar ook een gezamenlijk bezoek aan een Jazz festival, samen golfen, een heerlijke strandwandeling of een motor toertocht zijn typische ledenactiviteiten. Daarnaast worden er activiteiten georganiseerd door Great Company! zelf. Gepland staan o.a. een Italiaanse kookworkshop in Amsterdam, een wandeltocht voor het goede doel, een Shopping Experience in Eindhoven en een gezellige bijeenkomst tijdens de Kerstdagen.

Tot 1 oktober gratis inschrijven
Gedurende de introductieperiode tot 1 oktober kan iedereen zich gratis inschrijven. Voor de activiteiten is men alleen eventuele kosten voor entree, drankjes etcetera verschuldigd. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan alle activiteiten eens rustig op Great Company!

the_great_company2.jpg

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Karina -

Hee wat leuk! Is het alleen voor Haarlem eo?

Reageer ook