fb
Damespraatjes Damespraatjes

9 x de mooiste raamdecoratie inspiratie

Mijn vriend en ik zijn bezig met het kopen van een nieuw huis. We hebben inmiddels al een huis gevonden en onder voorbehoud gekocht en nu is het afwachten of het door de bouwkundige keuring heen komt. Ook is het natuurlijk belangrijk dat de bank onze financiering rond kan krijgen, anders kunnen we het niet betalen. Haha! Spannende tijden dus. 

Als alles rond de koop rond is, kunnen we gaan kijken naar het (in mijn ogen) leukste deel: de inrichting. Natuurlijk hebben we dingen als een bank, fijne stoel, nieuwe eettafel en goede stoelen nodig, maar ook aan raamdecoratie moet worden gedacht. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat iedereen zomaar bij ons naar binnen kijkt. Ook is het wel fijn om ’s nachts in een donkere slaapkamer te slapen, zo slaap je dieper en beter.

De mooiste raamdecoratie

Ik ging op zoek naar de mooiste raamdecoratie inspiratie en maakte er een leuk overzicht van. Wat vind jij de mooiste opties?

9 x de mooiste raamdecoratie inspiratie
9 x de mooiste raamdecoratie inspiratie 2

Persoonlijk ben ik er nog niet uit. Ik vind de houten jaloezieën echt geweldig, maar ook plisségordijnen vind ik handig. In de slaapkamer willen we zeker goed verduisterende rolgordijnen en zullen deze op maat laten maken. Dit moet perfect passen, zodat er echt geen licht meer de kamer in kan schijnen. Vooral zomers is dit een must. We krijgen een aanbouw met serre. Deze serre heeft een dakraam waarvoor we een dakraam rolgordijn gaan laten installeren.

Welke vind jij de mooiste?

Je ziet: we hebben ontzettend veel keuzes die we moeten gaan maken. Gelukkig zijn het leuke keuzes die je huis wat mooier en beter maken. Welke van de opties vind jij het mooiste? En welke van de opties zou je juist nooit kiezen? Laat het me weten in de comments onder dit artikel. Al jullie tips en suggesties zijn meer dan welkom! Voor nu kan ik nog even lekker verder dromen.

Reageer ook