fb
Damespraatjes Damespraatjes

7 situaties waarin eten ons totaal in de maling nam

Rond een uur of vier ’s middags krijg ik vaak lekkere trek. Gisteren kocht ik dan ook een zakje met nootjes en fruit. De verpakking beloofde een mix van fruit en amandelen, maar toen ik de verpakking openmaakte, bleken er maar 3 amandelen in te zitten. Waarvan 1 halve amandel. Tegenvallertje. Maar, ik ben niet de enige die zich genaaid voelde door eten. Kijk maar eens naar deze 7 situaties waarin eten ons totaal in de maling nam!

Subway

Bij Subway kan je kiezen tussen twee maten broodjes: een broodje van 15 centimeter of een broodje van 30 centimeter. De laatste staat in de Verenigde Staten ook wel bekend als een footlong. Deze man kwam er echter achter dat zijn footlong broodje zo’n 2,5 centimeter miste.

1

bron

Pepperoni pizza

Als je iets in een verpakking koopt weet je eigenlijk nooit wat je krijgt. Daarom maken veel bedrijven tegenwoordig verpakkingen waarbij je een deel van het product kunt zien. Dat dit eigenlijk ook niks zegt, zie je wel aan deze foto…

2

bron

Glutenvrij?

Als je geen gluten mag, moet je soms wat langer zoeken naar wat lekkers. Gelukkig is het tegenwoordig hip om gluten te laten staan en dat komt het aanbod ten goede. Maar, let op! Niet alle glutenvrije koekjes zijn glutenvrij.

3

bron

Panda ijsje

Leuk, die ijsjes die een dier voorstellen. Maar toen een consument dit panda ijsje openmaakte, kreeg hij de schrik van zijn leven. Het arme ijsje is alles behalve een panda… Of zie jij het wel?

4

bron

Meer soep?

Altijd fijn als bedrijven de consument wat extra van het product gunnen. Wij worden dan ook helemaal blij wanneer we zien dat een verpakking een bepaald percentage meer bevat. Maar, zet de nieuwe verpakking naast de oude en je komt van een koude kermis thuis bij deze soep.

5

bron

Zoek de verschillen

Ook bij dit product komt de verpakking niet hemelaal overeen met de werkelijkheid. Maar het verschil is hier wel héél erg groot. Vooral opvallend dat er geen groenten te zijn in deze masala curry. Niet echt gezond dus.

6


bron

Vitamine A

Vitamine A is gezond en mango’s schijnen deze vitamine te bevatten. Niet gek dat een mango drankje hier gebruik van maakt op zijn verpakking. Alleen wel een kleine tegenvaller dat dit mango drankje 0 procent vitamine A bevat.

7

bron

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook