fb
Damespraatjes Damespraatjes

7 Hollywoodsterren die ooit kampten met een depressie

Het leven van Hollywoodsterren lijkt altijd rozengeur en maneschijn. Ze hebben veel geld, mooie huizen en zien er prachtig uit. Waar kan je dan ongelukkig over zijn? Nou, dat dit wel kan, blijkt maar uit de tientallen voorbeelden van Hollywoodsterren die te maken kregen met een of meerdere depressies. Je ziet maar: geld maakt niet gelukkig. Hier 7 Hollywoodsterren die ooit kampten met een depressie.

1. Jon Hamm

Toen de Mad Men acteur 20 jaar oud was, leed hij aan chronische depressie, naar aanleiding van de dood van zijn vader. De gestructureerde omgeving van werk en studie hielpen hem herstellen, maar ook kreeg hij therapie en antidepressiva.

 

2. Owen Wilson

Hij lijkt altijd vrolijk en relaxed, maar dat niets is wat het lijkt, bleek wel in 2007. Owen Wilson deed een zelfmoordpoging in zijn huis in Californie. Hij kreeg zijn leven weer o de rit door therapie en het samenzijn met familie en vrienden.

 

3. Demi Lovato

Disney actrice en zangeres Demi Lovato werd in 2010 opgenomen in een kliniek. Hier werd ze behandeld voor anorexia, boulimia en een bipolaire stoornis. Niet niks dus… Gelukkig gaat het momenteel een stuk beter met haar.

 

4. David Arquette

Na de scheiding van zijn vrouw Courteney Cox in 2010, kwam Arquette terecht in een neerwaartse spiraal. Hij begon veel te drinken en raakte depressief. Vrij snel zocht hij zelf hulp en werd opgenomen in een afkickkliniek. Hier werd hij voor zowel zijn alcohol misbruik als zijn depressie behandeld.

 

5. Catherine Zeta-Jones

In 2011 onthulde Catherine Zeta-Jones met een bipolaire stoornis te kampen. Als gevolg hiervan ervaart ze soms extreme depressies en dieptepunten. Dat Catherine haar verhaal openbaar heeft gemaakt, heeft veel mensen gesteund, zoals Dateline NBC presentatrice Jane Pauley. Pauley kampt zelf ook met een bipolaire stoornis.

 

6. Gwyneth Paltrow

Na de bevalling van haar tweede kind, zoontje Moses, voelde Paltow zich als een zombie. Ze wist niet wat er aan de hand was, maar haar toenmalige man Chris Martin wel: ze kampte met een postnatale depressie. Inmiddels is deze over en is Gwyneth weer happy!

 

7. Kendra Wilkinson

Voormalig Playboy Playmate Kendra’s leven veranderde compleet toen ze op haar 24ste een babay kreeg. Ze had het gevoel dat ze een ander persoon moest zijn en dat ze alles voor de baby moest doen. Ook de druk om haar lichaam weer terug te krijgen werd haar teveel. Twee jaar later, toen ze weer gelukkig en gezond was, sprak Kendra voor het eerst over de depressie waarin ze belandde na het krijgen van haar eerste kind.

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook