fb
Damespraatjes Damespraatjes

7 handige wenkbrauw hacks die iedere vrouw zou moeten kennen

Een opvallende wenkbrauw kan ontzettend veel doen voor je gezicht. Maar, het stylen van je wenkbrauwen kan soms super lastig zijn. We kwamen dit filmpje tegen waar 7 handige wenkbrauw hacks die iedere vrouw zou moeten kennen worden uitgelegd. We love it!

7 handige wenkbrauw hacks

1. Vind je epileren vervelend? Probeer de overtollige haartjes dan met een klein gezichtsscheermesje te verwijderen. Pas wel op dat je niet je hele wenkbrauw eraf scheert!

2. Heb je lange wenkbrauwharen en wil je ze wat trimmen? Maak gebruik van een gebogen nagelschaartje om ze op precieze wijze wat bij te knippen.

3. Matchen de kleur van je haar en je wenkbrauwen niet? Maak dan gebruik van een gewone mascara om je wenkbrauwen snel en makkelijk een ander kleurtje te geven.

4. Heb je veel kale plekken in je wenkbrauwen en wil je ze wel wat voller hebben? Koop op bestel dan afneembare wenkbrauw extentions en plak ze in je wenkbrauwen.

Lees ook: Vijf tips om je overgeëpileerde wenkbrauwen sneller te laten groeien

5. Geen zin om je wenkbrauwen op te vullen met wenkbrauw extentions? Teken dan gewoon met een potlood je wenkbrauwen bij. Houd hierbij rekening met de gouden driehoek regel. Wat dat is, zie je in het onderstaande filmpje!

6. Wil je de ‘faded Instagram brow’? Begin dan bij het tekenen in het midden van de wenkbrauw, waarbij je kleine stroken zet. Wanneer je hiermee klaar bent neem je een schone, platte borstel en veeg je wenkbrauw langzaam uit naar het begin van je wenkbrauw. Zie het filmpje voor een uitgebreide tutorial!

7. Gaan jouw wenkbrauwen makkelijk door de war? Maak dan gebruik van haarlak om ze in control te houden! Spray een beetje haarlak op een schone mascaraborstel en borstel hier je wenkbrauwen mee in het gewenste model.

We zijn heel benieuwd of jij iets aan deze wenkbrauw hacks hebt. Laat het ons weten bij de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig :-).

1 reactie

Joris -

Persoonlijk heb ik er weinig aan.

Reageer ook