fb
Damespraatjes Damespraatjes

7 dingen waar je een stijlvolle man aan herkent

Op vakantie herken je de Nederlandse mannen vaak al op afstand, zeker in een land als Italie is het verschil tussen de goedgeklede Italianen en Nederlanders groot. De ruitjesblouses, fel gekleurde polo’s en rechte spijkerbroek zijn meestal de vaste kledingstukken van onze landgenoten. Natuurlijk helemaal niets mis mij, maar echt stijlvol is het niet. Dat roept natuurlijk meteen de vraag op: wat is wel stijlvol? En waar kun je een stijlvolle man aan herkennen?

1. Zijn kleding is altijd in perfecte staat. Geen knopen die van overhemden af zijn, geen vlekjes en losse draadjes. Ook zijn broeken en overhemden zijn altijd goed gestreken.

2. Hij gaat iedere 6 weken naar de kapper. Zijn haar zit altijd perfect en als hij bij de kapper weggaat maakt hij alvast een afspraak voor de volgende keer. Ook laat hij zijn baard daar lekker scheren en gebruikt hele goede verzorgingsproducten.

3. Hij roddelt nooit. En waarom dan niet? Roddelen is voor domme mensen, die geen andere onderwerpen kunnen bedenken om over te praten. Beter is het om interessante onderwerpen aan te snijden en echte interesse te tonen in je gezelschap.

4. Zijn ondergoed is van goede kwaliteit. Natuurlijk is ondergoed niet direct in het oog springend, maar mocht je een stijlvolle man per ongeluk (of bewust) in zijn boxer tegenkomen, dan zie je dat die ook van zeer goede kwaliteit is.

5. Hij gaat niet klakkeloos met de mode mee. Integendeel, hij zal investeren in tijdloze kledingstukken. Dat geldt niet alleen voor zijn kostuum, maar ook voor zijn spijkerbroek, shirts en overhemden.

6. Zijn schoenen stralen stijl uit. Ze zijn altijd perfect gepoetst en hij zorgt dat zijn schoenen passen bij zijn outfit. Dat geldt niet alleen voor zijn leren schoenen, maar ook voor de sneakers die hij uitkiest. Tip: Mason Garments herenschoenen.

7. Hij straalt zelfvertrouwen uit. Een stijlvolle man weet wat hij wil en straalt zelfvertrouwen uit. Dat zelfvertrouwen in combinatie met de juist outfit maakt hem heel aantrekkelijk voor vrouwen.

Wat verwacht jij van een stijlvolle man?

Kun jij je vinden in de bovenstaande punten? Of vind je dat we het lijstje zouden moeten aanvullen? En wat maakt een man stijlvol in jouw ogen? Laat het ons weten in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook