fb
Damespraatjes Damespraatjes

7 dingen die ervoor zorgen dat mannen seks goed vinden

Voor veel vrouwen is seks iets waar ze heel onzeker over kunnen zijn. Niet gek, want het is iets heel intiems waarbij je jezelf letterlijk blootgeeft. Eén van de dingen die door je hoofd blijft gaan is: wat zorgt er nou voor dat de mannen seks goed vinden? Van jezelf weet je het waarschijnlijk wel. Zo is iemands volledige aandacht belangrijk en is het ook fijn als hij laat merken hoe gek hij op je is. Maar wist je dat het voor mannen niet eens zo heel anders is? Lees hier maar! Dit zijn 7 dingen die ervoor zorgen dat mannen seks goed vinden.

1. Streel zijn ego

Seksualiteit en zelfverzekerdheid zijn sterk met elkaar verbonden. Voel je je niet zeker over jezelf, dan heeft dit waarschijnlijk ook effect op je seksleven. Dit is niet alleen zo bij jou, maar ook bij hem. Streel zijn ego, niet alleen tijdens de seks maar ook ervoor en erna. Geef hem complimentjes over zijn penis, zijn skills en zijn persoonlijkheid. Dit geeft hem zelfvertrouwen en dat betaalt zich ook uit tussen de lakens!

Vergelijk hem daarnaast NOOIT met je vorige bedpartners. Wat zou jij ervan vinden als hij zou zeggen: “Mijn ex wilde dat wel altijd doen. Waarom jij niet?”. Dikke kans dat je dit niet leuk vindt en hij dus ook niet.

2. Laat jezelf zien

Mannen zijn visueel ingesteld en vinden het dus heerlijk om naar je te kijken. Laat de lichten dus een keer aan tijdens de seks en laat hem je lichaam zien. Maak jij je zorgen over je vrouwelijke vormen? Don’t! De meeste mannen vinden dit prachtig en heel opwindend. Durf je jezelf al wat beter te laten zien? Bevredig dan eens jezelf en laat hem kijken. Een gegarandeerd succes!

3. Je wil experimenteren 

Verandering van spijs doet eten. En zo is het ook met seks! Mannen (en vrouwen) vinden het heerlijk om nieuwe dingen te proberen. Gaat het soms even mis of lukt iets niet? Geen probleem! Ook dit brengt jullie dichter bij elkaar. Gewoon doorgaan met experimenteren, dit maakt het voor jullie waarschijnlijk allebei leuker en spannender.

4. Je geeft hem complimentjes 

Dit hoort natuurlijk een beetje bij het strelen van zijn ego. Geef je sekspartner veel complimenten. Niet alleen tijdens de seks, maar ook ervoor en erna. En heb je een lange afstandsrelatie, stuur dan ook eens een ondeugend appje over de laatste keer dat jullie samen waren.

5. Het is geen verplichting 

Dit gebeurt nog weleens bij stellen die zwanger proberen te worden: seks wordt een verplichting. Voor veel mannen is er niks minder sexy dan verplichte seks. Het haalt een heel groot deel van de spanning er vanaf en spanning is nou eenmaal belangrijk voor veel mannen.

6. Jullie praten samen over jullie seksleven

Praat met elkaar over de seks! Vertel hem wat je lekker vindt en geef hem complimentjes over wat hij goed doet. Door hem veel complimentjes te geven over bepaalde dingen, zal hij het leuker vinden om dat nog vaker en meer te doen. Vind je iets echt vervelend? Geef dat ook (op een vriendelijke manier) aan.

7. Je geeft hem je onverdeelde aandacht

Heb tijdens de seks alleen maar aandacht voor hem. Lig jij stiekem mee te luisteren met de Netflix serie die zich op de televisie in de kamer afspeelt, dan zal hij hier niet blij mee zijn. Ben je snel afgeleid? Zet de televisie dan uit! Het is voor hem en jou veel prettiger als jullie de volle aandacht voor elkaar hebben.

Kortom: wees lief en complimenteus, geef hem je onverdeelde aandacht en probeer samen nieuwe dingen. Hierdoor weet je zeker dat hij geniet en niet van je af kan blijven!

Lees ook: Seks experts beantwoorden vragen die jij niet durft te stellen

seks-experts-beantwoorden-de-vragen-die-jij-niet-durft-te-stellen-760x440

Reageer ook