fb
Damespraatjes Damespraatjes

5 x oma's huishoudtips – deel 8

Van het verwijderen van vlekken tot vliegensvlug strijken; oma weet hoe je het handig aanpakt. Speciaal voor Damespraatjes geeft oma elke week vijf handige tips die jou het leven nét een beetje makkelijker maken! Heb jij zelf nog een handige tip? Laat het ons dan weten, wij zijn heel erg benieuwd!

  • Ook dol op chocopasta dat je verdrietig wordt als de pot bijna leeg is? Schep hem vol met vanille-ijs en lepel hem samen met de over gebleven chocopasta leeg.
  • Haal jij ook regelmatig een dure ijskoffie bij een koffieketen? Het zelf maken is veel goedkoper! Maak ijsklontjes van koffie in plaats van water en doe deze in je ijskoffie. Zo wordt de koffie niet waterig naarmate de ijsklontjes smelten.
  • Verf op je kleding? Gebruik een scheermesje om het er vanaf te schrapen!
  • Tijdens het eten een vieze vetvlek op je kleding gekregen? Kleur de vlek in met een schoolkrijtje, dit absorbeert het vet en zorgt ervoor dat jij jouw kleding weer aankan.
  • Aangekoekte en verbrande resten in je pan? Breng een laagje azijn en twee eetlepels soda zout aan de kook. Je kunt je pan hierna makkelijk schoonvegen met een doekje!

 

Bekijk hier 5 x oma’s huishoudtips – deel 1

Bekijk hier 5 x oma’s huishoudtips – deel 2

Bekijk hier 5 x oma’s huishoudtips – deel 3

Bekijk hier 5x oma’s huishoudtips – deel 4

Bekijk hier 5 x oma’s huishoudtips – deel 5

Bekijk hier 5 x oma’s huishoudtips – deel 6

Bekijk hier 5 x oma’s huishoudtips – deel 7

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook