fb
Damespraatjes Damespraatjes

5 x oma's huishoudtips – deel 7 (oa hoe droogt je was sneller in de droger)

Van het verwijderen van vlekken tot vliegensvlug strijken; oma weet hoe je het handig aanpakt. Speciaal voor Damespraatjes geeft oma elke week vijf handige huishoudtips die jou het leven nét een beetje makkelijker maken! Heb jij zelf nog een handige tip? Laat het ons dan weten, wij zijn heel erg benieuwd!

oma huishoudtips

  • Wil je de kleding in de droger sneller droog hebben? Stop dan één droge handdoek in de droger bij de natte lading en je was is veel sneller droog.
  • Gek op smoothies? Wij ook! Maar de blender schoonmaken is altijd een gedoe… Gooi 100 ml warm water en één druppel afwasmiddel in de blender. Zet hem aan en spoel hem om met warm water. In 30 seconden is hij schoon!
  • Krijg jij ook altijd ladders in je panty? Not so lady like… Spray je panty in met haarspray voordat je hem aantrekt om te zorgen dat je minder snel last krijgt van ladders.
  • Vieze strepen in de WC na een grote boodschap? Gooi twee Alka-Seltzer tabletten in het water en laat 20 minuten oplossen. Doorspoelen en klaar is Kees!
  • Gele vlekken in de oksels van je shirts? Gooi voor het wassen citroensap op de plekken en laat even intrekken. De gele vlekken zullen een stuk minder worden.

BEKIJK HIER ALLE EERDER VERSCHENEN HUISHOUDTIPS 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

2 reacties

Maia -

De idee is heel goed om te gebruiken

jenneke van maurik -

toffe tips!!!

Reageer ook