fb
Damespraatjes Damespraatjes

5 x oma's huishoudtips – deel 5

Van het verwijderen van vlekken tot vliegensvlug strijken; oma weet hoe je het handig aanpakt. Speciaal voor Damespraatjes geeft oma elke week vijf handige tips die jou het leven nét een beetje makkelijker maken! Heb jij zelf nog een handige tip? Laat het ons dan weten, wij zijn heel erg benieuwd!

Satisfied senior woman with eyeglasses

  • Jakkes, heb jij soms ook last van een vieze, natte vuilniszak? Stop een oude krant onderin om al het vocht te absorberen.
  • Is je gulp stuk maar wil je er geen hele nieuwe rits opzetten? Gebruik dan een kleine sleutelhanger ring (die je gebruikt om sleutels aan elkaar te maken). Doe het uiteinde van je rits door de ring alsof het een sleutel is en rits je broek dicht. Doe nu het ringetje om je knoop heen en knoop je broek dicht. Je rits hangt nu aan de knoop en gaat niet meer naar beneden!
  • Krijg jij het beginnetje van het plakband ook nooit goed los van de rol? Plak na gebruik een paperclip op het uiteinde zodat het niet aan de rol vastplakt.
  • Houd je laarzen mooi door er een afgesneden zwembad noodle in te stoppen als je ze niet gebruikt. Zo blijft de schaft mooi omgooi staan en krijg je geen vouwen in de laars.
  • Zijn je kussens plat en futloos? Leg ze een half uur in de zon! De warmte absorbeert het vocht en zorgt ervoor dat je kussens weer dik en donzig worden.

BEKIJK HIER ALLE EERDER VERSCHENEN HUISHOUDTIPS 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

els -

Wat is een zwembad noodle????

Reageer ook