fb
Damespraatjes Damespraatjes

5 x de mooiste vloerkleden voor in de slaapkamer

5 x de mooiste vloerkleden voor in de slaapkamer

Vloerkleden kunnen een ruimte helemaal afmaken. Naast dat ze voor de akoestiek een hoop doen en zorgen voor warme(re) voeten, ziet het er ook nog eens een stuk sfeervoller en warmer uit. Graag laat ik je in dit artikel 5x de mooiste vloerkleden voor in de slaapkamer zien. Want ook daar komen ze goed tot hun recht!

Romantische vibes

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TAPESO (@tapesovloerkleden)

Ken je MTV Cribs nog? En dan dat zinnetje “and this is where the magic happens” als de slaapkamer aan de beurt was tijdens de hometour? Cliche, of niet dan? Okay, een beetje romantiek is wel fijn natuurlijk, ook als je kijkt naar de inrichting van de slaapkamer. Want ook al is het donker, als het een rommeltje is dan slaap je vaak een stuk minder rustig. En als er dan toch een avondje ‘magic’ op de planning staat dan wil je ook wel dat het hele plaatje klopt, nietwaar? Brengt mij op het vloerkleed dat je op bovenstaande foto ziet en dan eigenlijk gewoon het hele plaatje. Wat een fijne en romantische look! ‘Doe mij die maar’!

Ook voor de kleintjes de mooiste vloerkleden

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TAPESO (@tapesovloerkleden)

Ik ben verkocht! Wat een schattige look is er gecreëerd in bovenstaande kinderkamer. Het kleed op de grond past perfect in het thema. Door het op de juiste manier samenvoegen van accessoires ontstaat er een rustige look welke helemaal in balans is. En dit alles ondanks het feit dat er best wel aardig wat spulletjes liggen en staan. He-le-maal leuk dit! Een vloerkleed van wol is overigens ook altijd een welkom iets in de kinderkamer, zeker als je tijdens nachtvoedingen op je blote voeten de kamer binnenloopt, lekker warm!

Grijs geeft rust aan de ruimte

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TAPESO (@tapesovloerkleden)

Een grijs vloerkleed, of een kleed in aardetinten geeft rust aan een ruimte. Natuurlijk kun je verder qua accessoires wat eye catchers inzetten, maar als je een sereen gevoel wilt is het aan te raden om het in de basis allemaal een stukje rustiger te houden. Zie hierboven een mooi voorbeeld. Enne, een rond kleed doorbreekt alle rechte lijnen in een ruimte, ook heerlijk toch?

A bit messy, but classy

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TAPESO (@tapesovloerkleden)

Wat ik zo grappig vind aan bovenstaand beeld is dat het er een klein beetje messy uit ziet, maar toch classy is. Want wees nou eens eerlijk, wie wil dit nou niet? Als iedere avond jouw slaapkamer zo op je staat te wachten dan wil je er toch eigenlijk gewoon de hele dag blijven (en vanuit bed werken). Dit rechthoekige kleed past perfect bij de ruimte en ambiance!

Botanical is hot

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TAPESO (@tapesovloerkleden)

De botanische look is helemaal hip en happening. Iedereen lijkt zich tegenwoordig dichterbij de natuur te willen voelen. En waar kun je dit dan beter toevoegen dan in je slaapkamer (en badkamer). In deze kleine ‘jungle’ kun jij jouw uurtjes rust pakken of genieten met een boek.

Uitgelichte afbeelding: Andrea Piacquadio – Pexels

Meer te weten komen over de iconen in onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook