fb
Damespraatjes Damespraatjes

5 x de lekkerste verleidingen – WINNAARS BEKEND!

Ook al probeer je streng op de lijn te letten, zo rond de feestdagen blijft dat een dingetje… Je wordt omringd door heerlijk eten, mooie wijnen en eindeloze hoeveelheden chocola. De bakker, op de bank bij je beste vriendin en zelfs in de kantine: overal liggen verleidingen op de loer. Op zulke momenten zijn er twee opties: het opeten of het laten staan. Nou is Damespraatjes meestal groot voorstander van de tweede optie. Maar what the heck, deze feestdagen gooien we onze principes zonder pardon overboord. Lekker blijven eten! Op één voorwaarde: dat je vanaf 1 januari weer je ijzeren discipline herpakt. Hier zijn de 5 lekkerste voedsel verleidingen:

winactie

1. Verse friet met een dikke klodder mayo

To die for! Verse frieten met heel veel mayonaise. Wij zijn wel van de overtuiging: als je het doet, doe het dan goed. Laat de ovenfrieten dit keer links liggen, maar reis richting de frietkraam (of stap in de auto en rijd naar Belgie) en doe je tegoed aan een grote portie frieten.

h

2. Tiramisu met een extra dot slagroom

Dit is een goede aanrader voor bij het kerstdinner. Zo lekker! De langevingers, mascarpone, Amaretto en cacao maken dit dessert een echte dikmaker, maar ach… Het is maar één keer per jaar Kerst toch?

h

3. Chocolade, heel veel chocolade

Hier zouden wij het hele jaar door wel mee willen zondigen. Zo ontzettend gek zijn we op chocolade. Laatst kregen we deze heerlijke CRUNCH-tabletten toegestuurd om te testen. Ze zijn zo ontzettend lekker en crunchy dat we ze ook aan jullie willen laten proeven. Kijk onderaan deze pagina hoe je kans maakt!

h

4. Gefrituurde kip

Dit is echt soul food waar je menig persoon ’s nachts voor wakker kunt maken. Dit is zo lekker en geruststellend dat wij zelfs vegetariërs er op los hebben zien gaan… Het is natuurlijk als vegetariër niet echt de bedoeling om dit te eten, maar het geeft maar aan hoe onweerstaanbaar lekker het is!

h

5. Kazen

Bij de borrel, als dessert of op een luxe broodje: hier kunnen we zo van genieten! Een goede kaas met een mooie wijn is als het hebben van een goede relatie. Het maakt je leven beter.

Winactie

Alweer twee jaar geleden introduceerde Nestlé het eerste CRUNCH-tablet, een chocoladetablet gemaakt van heerlijke melkchocolade met knapperige granen. Inmiddels is dit een favoriet in vele huishoudens en daarom komt CRUNCH nu met drie nieuwe varianten; Hazelnoot, Wit en #Biskoto. Ook deze nieuwe varianten hebben de bekende, stevige, crunchy bite!

Crunch

De winnaars van deze heerlijke prijzen zijn:

Rebecca Hagedoorn
Tamara Roosen
Moniek Slootweg

Gefeliciteerd!

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

5 reacties

tamara roosen -

Hallo,

Wat geweldig dat ik een van de winnaars ben.
Ben al dagen naar het pakket aan het uitkijken, maar heb het nog niet ontvangen.

Wanneer mag ik het pakket verwelkomen?

Groetjes
Tamara

sandra -

Hoi Tamara,
Vervelend dat je de Crunch nog niet hebt ontvangen. We gaan morgen uitzoeken hoe het kan en koppelen het dan naar je terug.
Groet, Sandra

sandra -

Hoi Tamara,
We hebben een kleine achterstand in het verwerken van de winacties. Dit is de reden dat je de Crunch nog niet hebt ontvangen. We hebben zojuist al je gegevens doorgegeven aan het bureau dat het je gaat toesturen. Laat je het ons even weten als je het hebt ontvangen?
Groetjes, Sandra

Lucie -

Dit lijkt me verleidelijk lekker!

irene niec -

Die met nootjes lijkt me heerlijk.

Reageer ook