fb
Damespraatjes Damespraatjes

5 wel heel opmerkelijke manieren om een melktand te trekken

Weet jij nog hoe het voelde om een losse melktand te hebben? Zelf vond ik het heerlijk en kon er maar niet van afblijven. Er bestonden destijds twee maniertjes om deze losse melktanden te trekken. De tand gewoon met je hand er uit trekken of door er een draadje aan te doen en die te verbinden met een dichtslaande deur. Heel effectief.

De laatste tijd krijgen we steeds vaker filmpjes te zien van mensen die de meest gekke dingen bedenken om losse melktandjes bij hun kinderen te trekken. We hebben hieronder de grappigste filmpjes voor je op een rij gezet.

1. Door een eekhoorn

Deze Canadese vader kreeg hulp van een eekhoorn bij het trekken van zijn dochters melktandje en het was hilarisch. Watch and learn!

Terwijl vader een oogje in het zeil houdt (en maar blijft lachen), laat zijn dochtertje Mila haar tand trekken door een eekhoorn. Kijk hieronder hoe ze dat hebben aangepakt.

2. Door een drone

Dit is wel een zeer innovatieve manier om een melktandje te trekken: ouders trekken de losse tanden van hun kind eruit met behulp van een drone! Lang leve de technologie…

3. Met een geweer

Tenminste dat was gebeurd als het aan het kleine broertje van dit meisje uit het filmpje had gelegen. Eigenlijk vonden wij dit zelf het grappigste moment.

4.  Met een radiografisch bestuurbare auto

Geweldig filmpje. Helemaal leuk door de kat die een belangrijke rol speelt en de special effects die de makers van het filmpje hebben ingebouwd.

5. Met een raket

In dit filmpje zie je niet dat de raket ook daadwerkelijk omhoog gaat, want de camera blijft gericht op het jongetje. De gezichtsuitdrukking van het jongetje zegt echter genoeg. Je mag veronderstellen dat de lancering goed is gelukt. Kijk maar!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook