fb
Damespraatjes Damespraatjes

5 tips van Sandra voor als het regent met Pinksteren

Met de Pinksteren ben ik het liefst buiten, lekker fietsen, wandelen, terrasjes pakken! Vrienden van mij gaan steevast ergens in Nederland kamperen of bezoeken een festival. Nu lijkt het eerste Pinksterdag redelijk weer te worden, maar op tweede Pinksterdag wordt er regen verwacht. Hieronder geven we een paar tips voor leuke uitstapjes als het regent!

1. Dag van het Kasteel. Op tweede Pinksterdag is de 12e editie van Dag van het Kasteel. Kastelen en buitenplaatsen zetten de poorten van het landgoed (en soms het huis) open om belangstellend publiek te ontvangen. Het is een dag voor jong en oud. Kijk hier voor de deelnemende kastelen aan de Dag van het Kasteel.

2. Designer Outlet Roosendaal. De outlet in Roosendaal heeft onlangs een nieuwe naam gekregen en is veranderd van Rosada Fashion Outlet naar Designer Outlet Roosendaal. Er zijn meer dan 100 top merken in Designer Outlet Roosendaal. Onlangs zijn de A-merken Samsonite, Nikkie, Karl Lagerfeld, My Brand, Tommy Hilfiger en BALR toegevoegd. Mijn favoriete merk Nike is er ook. Lees ook: 5 redenen om met Pinksteren naar Designer Outlet Roosendaal te gaan.

3. Micropia. Micropia is het enige museum ter wereld waar de onzichtbare wereld van micro-organismen zichtbaar wordt gemaakt. Micropia hoort bij Artis, maar is los te bezoeken, natuurlijk ook heel leuk om met een bezoek aan Artis te combineren. Kijk hier voor Micropia en de openingstijden.

4. Frans Halsmuseum. Vorige week heb ik zelf nog een bezoek gebracht aan Frans Halsmuseum. Niet alleen heb ik van de prachtige schilderijen genoten, maar ook van de schitterende bloemstukken die in bijna iedere zaal staan. Klaart het weer wat op dan kun je lekker in de tuin zitten van het museum of op een van de terrasjes in de buurt. Info over het Frans Hals Museum en de openingstijden.

5. Bowlen. Wanneer heb jij voor het laatst op de bowlingbaan gestaan. Een jaar geleden was voor mij de laatste keer en vond het toen zo leuk. Ga het binnenkort weer doen. Wedden dat als je dit weekend vrienden of familie vraagt om mee te gaan dat ze dan super enthousiast zullen reageren. Hier een overzicht van de bowlingbanen.

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook